2777
2789
عنوان

وای چیکار کنم؟😩

137 بازدید | 3 پست

سلام من دندون عقلم داغغغغغونه نهفته هست جراحی  هم میخواد،الان سه ماهو دوروز باردارم،من چند وقته از دنتاژل استفاده میکنم واسه تسکین دردش تا بعد برم با دستور پزشکم بکنمش،الان تو نت خوندم تو بارداری مجاز نیست،حالا چیکار کنم؟؟؟؟من چندوقته اسنفاده میکنم همش یعنی مشکلی پیش اومده؟😩😩😩😩

ترکیباتشم نعنا فلفل میخک اینچیزاس

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

استرس از تا ثیر دارویی کا استفاده کردید بدتره اگر ترکیباتش گیاهی بوده خیلی نگران نباش یه زنگ بزن مطب دکترت ازش بپرس خیالت داحت میشه نوشته های نتی اصلا قابل اعتماد نیستن

تا ابد این جمله را انشا کنید *پای این طوماررا امضاکنید* هرکجا ماندید درکل امور*روبه سوی حضرت زهرا کنید              

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

استرس از تا ثیر دارویی کا استفاده کردید بدتره اگر ترکیباتش گیاهی بوده خیلی نگران نباش یه زنگ بزن مطب ...

ممنون که جواب دادین بالاخره یکی دید

اینحا فقط تو تاپیکای مادرشوهر خواهرشوهر شرکت میکنن

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭