2777
2789
عنوان

خشکی قوزک پا

202 بازدید | 15 پست

خانوما واسه برطرف شدن خشکی قوزک پاچیکارمیشه کرد وجاش بره نمونه

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من پای چپم چندینن سال بود یعنی جوری ک پتو بهش میخورد تو خواب خش خش میکرد،الان یساله خود ب خود رفته

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭
وازلین  فامیلمون مدام میزنه

منم دائم تودستمه   ولی یه روزنزنی انگارکویره   تازگیا که بخاطربچه هم زیادروزمین میشینم بدترشده

اعصابم خراب میشه😡 کاش نینیسایت این قابلیتوداشت میشد باپشت دست همچین  زد دهن بعضیارو سرویس کرد  یاحداقل تیکه تیکه شون کرد   😈  مسئولین رسیدگی کنن لطفا...  این چه وضعشه واقعا؟؟؟؟     اه مرسی😏
من پای چپم چندینن سال بود یعنی جوری ک پتو بهش میخورد تو خواب خش خش میکرد،الان یساله خود ب خود رفته

خوشابحالت 

منم دائم تودستمه   ولی یه روزنزنی انگارکویره   تازگیا که بخاطربچه هم زیادروزمین میشینم بدت ...

با پارافین تراپی فکر کنم رفع بشه! سلول های مرده ی پوست رو میگیره 

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕
با پارافین تراپی فکر کنم رفع بشه! سلول های مرده ی پوست رو میگیره 

دکترپوست بایدبرم یاخودم استفاده کنم

بغیر از اینایی که دوستان گفتن گلیسیرین و آبلیمو قاطی کن بیشترش گلیسیرین باشه مرتب بزن مخصوصا بعد حمام بعد یک مدت خوب میشه

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم

منم همینجورم ولی تو بارداریم که اصلن یبارم رو زمین ننشستم خوبه خوب شد ولی الان دوباره همونجوری شده...چربم میکنم فایده نداره

من یک ملکه هستم👑با کمک این تاپیک آموزنده منم یه ملکه شدم https://www.ninisite.com/discussion/topic/2481309/%d8%aa%d8%ac%d8%b1%d8%a8%db%8c%d8%a7%d8%aa-%da%af%d8%b1%d8%a7%d9%86%d9%82%d8%af%d8%b1 با تشکر از کاربر دختر گرانبها🙏❤
بغیر از اینایی که دوستان گفتن گلیسیرین و آبلیمو قاطی کن بیشترش گلیسیرین باشه مرتب بزن مخصوصا بعد حما ...

ممنون حتماانجام‌میدم   واقعا کلافه شدم   

تو بعضی آرایشگاها انجام میدن

حتمامیرم   ممنون