2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من پریودام ۷ روزه اس ،یعنی تو هفتمین روز پاک میشم ،و دوره پاک بودنم هم اگه با هفتمین روز حساب کنیم ۲۰ روزه اس ،یعنی هر ۲۰ روز یه بار پریود میشم ،میشه لطفا روز تخمک گذاری منم بگین ؟؟

پسرام همه دنیای منن 😍😍
نامنظمم بعضی وقتا ۲۱ روز بعضی وقتا ۲۸ روز

تو اپلیکیشن بازار برو و برنامه مادرشو رو دانلود کن و اون جا وارد کن . معمولا 14 روز قبل از پریودی بعدی میشه . بازه شمت از 8 سیکل تا 14 سیکل میشه . از کیت تخمک گذاری استفاده کن اون تو هر ماه دقیق نشون میده

خدایا خودت مراقب هدیه ات باش ❤ برای سلامتی نی نی تو دلم دعا کنین ❤
من پریودام ۷ روزه اس ،یعنی تو هفتمین روز پاک میشم ،و دوره پاک بودنم هم اگه با هفتمین روز حساب کنیم ۲ ...

شما سیکل 27 روزه دارید که میشه 13 سیکلتون تخمکگذاری . یعنی 6 روز بعد از پاک شدنتون

شما سیکل 27 روزه دارید که میشه 13 سیکلتون تخمکگذاری . یعنی 6 روز بعد از پاک شدنتون

تو گوگل هم ی ماشین حساب تخمک گذاری هست ولی خب اون زودتر از ۱۴ روز قبل پریودی بعدی میزنه نمیدونم کدومش درسته

تو گوگل هم ی ماشین حساب تخمک گذاری هست ولی خب اون زودتر از ۱۴ روز قبل پریودی بعدی میزنه نمیدونم کدوم ...

قطعی نمیشه گفت . معمولا بازه میدن که شما تو اون مدت رابطه داشته باشی که یکیش بگیره