2777
2789

از بامزگیش خوشم میاد.خیلی منو میخندونه

عقیده میتواند عقیده من باشد،ولی حقیقت نمی تواند حقیقت من باشد.چون حقیقت متعلق به هیچ کس نیست و برای همین است همیشه بر سر عقیده میجنگند نه بر سر حقیقت
شوهر من کلکسیون اخلاقای بده ولی این یکیو نداره.خوبه که بچه ننه بودن.ادم دم مادرشوهرشو میبینه دوتا زن ...

اره البته اگ مادرشوهرت مارموز نباشه

من نه منم ننم منم  

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بعضی وقتا حرصمو درمیاره بحثمون میشه

بهت حق میدم سخته کسی زووم کنه روت اینکارو بکن اینکارو نکن ولی یکم زمان بگذره حل میشه مطمئن باش من کسای و دیدم خیلی غیر قابل تحمل بودن ولی بعد چندسال حساسیتشون کلا نمونده 

زود عصبانی میشه و تو عصبانیتش حرفای بدی میزنه

فقط 17 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
بگو که نیستی فقط خدای جانمازها❤بگو که چاره سازی و خدای چاره سازها❤بگو که نیستی فقط خدای در سجودها❤تو در قیام سروها،تو در خروش رودها❤تو در هوای باغ ها،میان شاه توت ها❤تو بر لب قنات ها،تو در دل قنوت ها❤خدای من،چه بی خبر قدم زدم کنار تو❤رفیق من،چه دیر آمدم سر قرار تو❤قرار من،قرار لحظه های بی قرار من❤خدای من،یگانه ی همیشه در کنار من❤❤
انقد دوسداشتم شوهرم حرف بزنه وشاد وشلوغ باشه ولی خب بیشتر اوقات از سنگ صدا درمیاد از آقای ما نه😠

عزیزم خودت تلاش کن این شرایطی ک دوس داری بوجود بیاری 

من نه منم ننم منم  
انقد دوسداشتم شوهرم حرف بزنه وشاد وشلوغ باشه ولی خب بیشتر اوقات از سنگ صدا درمیاد از آقای ما نه😠

همسره منم این شکلیه ولی فقط تو جمع ساکته ولی تو خونه با خودم شوخی میکنه حرف میزنه ولی در کل کم حرفه متاسفانه خانوادی منم زیاد از این شکل ادما خوششون نمیاد و این ریشه ی اختلافات منو همسرم هست هر چند که سعی میکنم زیاد به حرف خانوادم گوش ندم ولی خواه ناخواه تاثیر داره رو زندگیم 😐