2777
2789
عنوان

چرا درد دارم؟

143 بازدید | 19 پست

این ماه اولین ماهه اقدامم بود،دو روز پیش تخمک گذاریم بود،امشب درد وحشتناکی گرفتم،مثل درد پریودی درصورتی که تا پریودیم دست کم۱۱روز مونده،کسی میدونه چرا؟

🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دردِ تخمک گذاریه عزیزم. بدنت تخمک آزاد کرد

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...

من. اینطوری شده بودم . زده بود به لگن و کشاله رانم .همون ماه حامله شدم

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...
الان کیت بزنم مشخص میشه؟

آره عزیزم. وقتی ک اقدام به بارداری میکنی دردِ تخمک گذاری چند برابرِ قبل میشه. حتی اگه کیت کمرنگ باشه یعنی تخمک آزاد کردی و اگه الان نزدیکی کنی بهتره.

مواظبِ حرف هایتان باشید، حرف ها گاهی از زباله های هسته ای هم خطر ناک ترند، بعضی هایشان را در هیچ جایِ این کره خاکی نمی توان چال کرد...
آره عزیزم. وقتی ک اقدام به بارداری میکنی دردِ تخمک گذاری چند برابرِ قبل میشه. حتی اگه کیت کمرنگ باشه ...

آخه دختر میخام.باید سه چهار روز قبل تخمک گذاریم اقدام کنم

🌹

یعنی کرده یا میخاد آزاد بکنه؟

وقتی آزاد میکنه این دردو حس میکنی 

منم الان نفخ و درد دارم ي درد مث پريود ولي خفيف يعني چي؟

اگه بارداری ک طبیعیه .

در گاوبازی؛ جایزه نفر اول به کسی تعلق می گیرد که نسبت به حملات گاو بهترین جا خالی را داده باشد!  نه به کسی که با گاو درگیر می شود ... در زندگی هم اگر گاوی به سمت شما می آید کنار بکشید...