2777
2789
استارتر منم هممدردم باهات من ولی پنج هفتم بود پنجشنبه هفته پیش خود به خود سقط شد تازه حال روحیم بهتر ...

ممنونم از دلگرمیت عزیزم انشالله به حق علی اصغر امام حسین هممون دوباره باردار بشیم و بچه های سالمی بدنیا بیاریم

7شب ک دیدم خونریزیم بیستر شد زنگ زدم بلوک زایمان بیمارستان پرسیدم گفتن داری سقط میکنی منم ب توصیه خو ...

اخه واسه من میگیره درد ول میکنه یکم خون میاد بعد دیگه هیچی یه ذره لک سه روزه اینشکلیم یه ماهه جنین ضربان نداره نمیدونم کی میخاد دفع بشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم منم تجربشو داشتم دقیقا مثل شما خیلی اذیت شدم و عذاب کشیدم ولی الان یه پسر ناز دارم خدارو شکر ...

میدونم ک روح نداشت توی 4ماهگی روح وارد جسم میشه اما مادری همینه دیگه از اولین روزی ک میفهنی بارداری میگی بچه م تا وقتی بشن 80ساله بازم میگی بچه م 

استارتر بچه ی اولت بود توهم ?

آره بعد 4سال تلاش ک موفق نشدم اینم خدا خواست طبیعی باردار شدم اخه خودم پلی کیستیکم شوهرمم واریکوسل داست عمل کرد پارسال ولی باز اسپرم نرمالش 1درصد بود

آره بعد 4سال تلاش ک موفق نشدم اینم خدا خواست طبیعی باردار شدم اخه خودم پلی کیستیکم شوهرمم واریکوسل د ...

فداتشم چیزی نیست تاعید باردارمیشم جفتمون مراقب خودت باش فقط سنگینی بلند نکن رعایت کن

اخه واسه من میگیره درد ول میکنه یکم خون میاد بعد دیگه هیچی یه ذره لک سه روزه اینشکلیم یه ماهه جنین ض ...

اول مطمئن بشو ک ضربان نداره بعد اقدام کن ب سقط ی جا دیگه برو سونو اگ گفتن سقط خیلی راه برو و زعفرون دم کرده غلیظ و رازیانه بخور و فقط راه برو میافته

خانوما دکتر بهم قرص آس آ دادش با فولیک اسید وویتامین د۳،آس آ ضررنداره مگه??بهم گفت دکتر یکبار سقط چی ...

آ اس آ برای کسایی ک غلظت خون دارن و مشکوکن ک بخاطر غلظت خون سقط نکنن میدن ب بعضیا

میدونم ک روح نداشت توی 4ماهگی روح وارد جسم میشه اما مادری همینه دیگه از اولین روزی ک میفهنی بارداری ...

به جز روح جسم هم میشه گفت نداشته عزیزم

تا قلب تشکیل نشه هویتی به اسم جنین نداره

اینو میگم چون خودمم خیلی خودمو آزار میدادم که بچمو از دست دادم اما بعدا که مطالعه کردم فهمیدم بچه ای در کار نبوده و این بهم آرامش داد

همین که یه بار باردار شدی نشون میده میتونی باردار بشی و این عالیه

اتفاقا بعد از سقط بدن به شدت بارور میشه توی بازه سه ماه از سقط گذشته تا شش ماه. بعد از اون باروری کمتر میشه

من با یک بار اقدام بعد از چهار ماه که از سقطم گذشت باردار شدم

اول مطمئن بشو ک ضربان نداره بعد اقدام کن ب سقط ی جا دیگه برو سونو اگ گفتن سقط خیلی راه برو و زعفرون ...

اره بابا دوتا سونو دادم مطمینم گیاهی کلی دم کردم خوردم ۲گرم زعفرون خوردم ولی...... 

ممنون گلم جواب دادی ان شاالله به همین زودیا یه دوقلو ناز بارداربشی و صحیح وسالم بغلش کنی 

میدونم ک روح نداشت توی 4ماهگی روح وارد جسم میشه اما مادری همینه دیگه از اولین روزی ک میفهنی بارداری ...

یه چیزی میگم بهت عزیز دلم ناراحت نشو اما این اتفاق و این شب هیچوقت یادت نمیره متاسفانه .. من بعد از ده سال امسال هم روز ششم تیر دلم نمی‌خواست از اتاقم بیام بیرون اما وجود دو تا وروجکم نمی‌ذاره ذهنم همش درگیر این اتفاق باشه و حواسمو از مشکلات گذشته پرت می‌کنه .. 

کاملا درکت میکنم و میفهمم چی می‌کشی اما با بعضی از اتفاقات که دست خودمون نیست باید کنار بیاییم و روحیمون رو تقویت کنیم برای بچه های بعدی