2777
2789
عنوان

ماه گرفتگی

113 بازدید | 10 پست

من یه ماه گرفتگی روقفسه سینم دارم ومامانم همین ماه گرفتگی رو درسایز کوچکتر داره بنظرتون ارثیه؟دلیل ماه گرفتگی چیه اصلا؟

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😔دخترم رو پیشونیش داره

شماهم دارین؟دلیل ماه گرفتگی چیه؟

خدایا ازت دوتا درخواست دارم اولیش اینکه خانواده ی عزیزمو برام سالم حفظ کنی دومیش اینکه زودتر به جمعمون یه گل پسرم اضافه کنی      

ایییی خیلی بده ماه گرفتگی تو اینترنت میتونی راجبش تحقیق کنی من فکر کنم ارثی باشه احتمالا مادرتون وقتی باردار بودن ماه گرفتگی دیدن و اثرش رو خودش و شما افتاده بنظرم بهتره بیشتر راجبش تو سایتا تحقیق کنی

دنیا همش اینجوری نمیمونه🎹🎵🎶 هیچکسی اینجوری نمیتونه🎤🎵🎶 بشکنه دلیو رد بشه🎧🎵🎶 
ایییی خیلی بده ماه گرفتگی تو اینترنت میتونی راجبش تحقیق کنی من فکر کنم ارثی باشه احتمالا مادرتون وقت ...

خداروشکر کوچیکه وجایی که بالباس مشخص نمیشه

خداروشکر کوچیکه وجایی که بالباس مشخص نمیشه

میتونی با لیزر ورش داری زیاد قشنگ نیست روی پوست ادم یه همچین چیزی باشه

میتونی با لیزر ورش داری زیاد قشنگ نیست روی پوست ادم یه همچین چیزی باشه

من مشکلی ندارم باهاش فکرکنم سوالم رو درست متوجه نشدین

دلیلش رو نمیدونم که چرا ایجاد میشه

من مشکلی ندارم باهاش فکرکنم سوالم رو درست متوجه نشدین دلیلش رو نمیدونم که چرا ایجاد میشه

دلیل علمی کاملی هنوز براش وجود نداره عزیزم