2777
2789

من شب تو ماشین بودم به یه دیوار خوردیم یکم تکون خوردم یه ساعت بعدش یکم خون آبه اومد رفتم بیمارستان صدا قلب بچه رو گذاشت بعد معاینه کرد.معاینه تو بارداری اشکال نداره؟؟؟؟ هفته بیستمم

خدایا شکرت❤❤

خودشون بهتر میدونن

این شادمانی که اکنون در دست توست مدت زیادی نخواهد ماند.این دستان نرم کوچکی که دردست تو آشیانه دارد در حالیکه در افتاب قدم می زنی همیشه با تو نخواهد بود، همین گونه این پآهای کوچکی که در کنارت می دود و باصدای مشتاقی که بدون وقفه و باهیجان هزاران سوال از تو می کند تا ابد نیستند.این صورتهای قابل اعتماد که به طرف تو توجه می کنند، یابازوان کوچکی که بر گردن تو حلقه می شوند و لبان نرمی که بر روی گونه های تو فشار می آورند دایمی نیستند.قلب خودت را بر ایشان اارزانی بدار، روزهایشان را از شادی پر کن، در خوشی و شادمانی معصومانه شان شریک باش که طفولیت جز روزی بیش نیست و با چشم بر هم زدنی از دست خواهد رفت❤

معمولا معاینه نمیکنن😳

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

لابد میخواسه بدونه رحمت باز نشده باشه خیالت راحت چیزی نمیشه گلم استراحت کن

😍😍😍😍

نی نی مبارک 

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆
معاینه با دستگاه 

پاپ اسمیر منظورته 

معاینه با دستگا چجوریه 

اونو معاینه با دستا میکنن

من مدرسه که میرفتم همیشه سرکلاس به این فکر میکردم پنکه سقفی بیفته کله کیا قطع میشه 😐😆
لابد میخواسه بدونه رحمت باز نشده باشه خیالت راحت چیزی نمیشه گلم استراحت کن 😍😍😍😍 نی نی مبارک&nb ...

ممنون دعا کن برام.بعد سه سال خدا داده

خدایا شکرت❤❤
یعنی چی میشه😢😢😢

چیزی نمیشه عزیزم نگران نباش..ولی دیگه اجازه نده معاینه کنن زیادی هم باعث تحریک دهانه رحم میشه...

خدایاسرده این پایین ازاون بالا اگه میشه نگام کن         یه کاری کن اگه میشه فقط گاهی خودت قلبمو ها کن     خدایاسرده این دستام ازاون بالاخودت ببین میلرزه         مگه حتی همه دنیا به این دوری به این سردی می ارزه😔