2777
2789
عنوان

بچہ دوم

| مشاهده متن کامل بحث + 235 بازدید | 31 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه نیار، دخترت دیگه بزرگ شده، خودتم مطمئنا حوصله ت نمیگیره به دوران بارداری و نوزادی ، واقعا دوران عجیبیه مخصوصا چند ماه اول بارداری، من الان خودم باردارم دخترم ۳ سال و نیمشه، همیشه میگفتم یا دومی و زود میارم یا دیگه نمیارم. من با داداشم ۹ سال اختلاف سنی داریم هیچ به درد هم نخوردیم و فقط دو تا بچه تک فرزند بودیم

نه نیار، دخترت دیگه بزرگ شده، خودتم مطمئنا حوصله ت نمیگیره به دوران بارداری و نوزادی ، واقعا دوران ع ...

بہ نظرتون خودم برا پیری تنھا نمیشم یہ بچہ میتونہ بہ دادم برسہ 

نه

الان مامان من دو تا داره ولی بود و نبود داداشم اصلا احساس نمیشه خودم همه ی کارای مامان بابام و انجام میدم حتی خونشونم من براشون دو سال پیش پیدا کردم و زنگ زدم طرف و کشوندمش پای معامله و فقط مامان بابام رفتن بنگاه 🤣

یه بچه هم کاملا توانایی رسیدن به ادم و داره

باور کن به روزهای سختش نمی ارزه، الان دیگه مال خودتی ، دخترت بزرگ شده، خیلی سخت میشه روزهای بارداری ...

ممنون خودمم مثل شما فکر میکنم مامانم ھمش سرکوفت میزنہ مادرشوہرم ازاون بدتر میگم نکنہ اوناتجربشون بیشترہ یہ چیزی میدونن 

تو تصمیمت شک نکن گلم جدای اینکه دخترت بزرگ شده و بچه دوم به دردش نمیخوره ، شما و همسر محترم هم تو این سن اصلا حوصلتون به دوران پرتلاطم بارداری و بچه داری نمیکشه ، من الان خودم ۲۸ سالمه و تو خطر سقط بودم ، سن که میره بالا مشکلات بارداری هم بیشتر میشه

ممنون خودمم مثل شما فکر میکنم مامانم ھمش سرکوفت میزنہ مادرشوہرم ازاون بدتر میگم نکنہ اوناتجربشون بیش ...

اونا نمیان جای شما باردار شن و بچه بزرگ کنن، تموم توجهتون و بذارین رو دخترتون انشالله خیرشو ببینید ، به قول خالم میگه ادم بخواد خیر بچه شو ببینه تو همون یکی میبینه 

تو تصمیمت شک نکن گلم جدای اینکه دخترت بزرگ شده و بچه دوم به دردش نمیخوره ، شما و همسر محترم هم تو ای ...

ممنون دوست خوبم الان کہ فکر میکنم میبینم حرفات واقعیت دارہ سنمون نمیکشہ دیگہ

ممنون دوست خوبم الان کہ فکر میکنم میبینم حرفات واقعیت دارہ سنمون نمیکشہ دیگہ

موفق باشی عزیزم

تو نت درمورد خانواده های تک فرزند سرچ کن میبینی چیز خاصی و از دست ندادی، منم اگه دومی و اوردم فقط بخاطر خواسته ی شدید همسرم بود ، امیدوارم بهترین ها در انتظار هممون باشه