del_ara مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 2467 عنوان ای خدا 43 بازدید | 3 پست چرا هیچ دوست صمیمی ندارم چرا هیچ کسو ندارم منچیکار میکنید دوس داشتنی باشید؟؟؟؟حتی محمدمم گف من بزور تحملت میکنم 😓از بچگی تا حالا دوس داشتنی نبودم ن تو خانواده ن هیچ جا 1398/04/12 | 00:30 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
نیــناخانوم عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 9781 اخلاق خواهرم اخلاق من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین
del_ara مدیر استارتر عضویت: 1398/01/21 تعداد پست: 2467 اخلاق خواهرم اخلاق همه بم میگن مظلومو اروممواقعانم هستم همش سرم تو کار خودمه کاری با کسی ندارم بخوام باهاش خوب باشم یا بدنمیدونم چیکاذ کنمفک کئم تا اخر عمر همینطور بمونه
نیــناخانوم عضویت: 1396/09/20 تعداد پست: 9781 همه بم میگن مظلومو ارومم واقعانم هستم همش سرم تو کار خودمه کاری با کسی ندارم بخوام باهاش خوب باشم ی ... بشین بلهاش حرف بزن بپرس کدوم اخلاقم ازارت میده ..بگو دوس دارم عوض بشم ..خودت بهتر از هرکسی میدونی ک چی باعث دلسردی شوهوت شده ..اون رفتارتو اصلاح کن من لایق بهترینام.برای حل مشکل شوهرم یه صلوات مهمونمون کنید.لا اله الا انت سبحانک انی کنت من الظالمین