2777
2789
عنوان

بچه دهن لق

789 بازدید | 13 پست

سلام دوستان من با مادرشوهرم تو یه ساختمان زندگی میکنم مادرشوهر من خیلی فضول اوایل ازدواج به من شوهرم میگفت هر جا میخواید برید به من بگید وقتی یه جایی میرفتم انگار یه مار به خودش میپیچید ببینه ما کجا میریم من محلش نمیذاشتم ولی شوهرم بهشون میگفت چون شوهرم تو یه مغازه پیش باباش معمولا پدر شوهرم میفرستاد یا یکی رو وادار میکرد بهمون زنگ بزن من دیگه انقد به همسرم جر کردم که مگه اونا به ما میگن کجا میرن کجا میان که چرا میگی یکم بهتر شد و تریپ اینجوری ور داشت که خودش دختراش میرفتن بیرون به ما نمیگفتن تا اینکه بچه دار شدم خیلی دوست داشت بچه من واسشون حرف بزنه ولی خوب شکر خدا تا ۳ سالگی طول کشید تا حرف امد بعدش هم خوب بچه خیلی عاقلی بود هیچ وقت حرف نمیزد تا اینکه جدیدا انقد بهش گفتن باهات قهریم تو باهوشی اگه بگی زرنگی که جدیدا میره هم حرفی میزنه منم خیلی بدم میاد اعصابم ریخته بهم مادرشور من خیلی حسود عقده ای هست بماند که از چه چیزهایی دلم پر تو رو خدا یه راه حل بهم بدید

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بخدا من نمیفهم چرا میرید تو یه ساختمون زندگی میکنید

من وقتی ازدواج کردم سنم کم بود بچه بودم احمق بودم فکر میکردم همه مثل مادر پدر خودمون هستن الانم شوهرم پول نداره بابای کثافتش انقد بهش کم میده که پول خورد خوراکم به زور در میاریم چیکار کنم چاره ای ندارم

باشوهرت منطقي صحبت كن بگو بچه رو خراب ميكنن و اخلاق فضولي رو يادش ميدن ممكنه مسائل خيلي خصوصي رو بره بگه وخيلي بد ميشه آبرومون ميره

واينكه خيلي حرفا و كارا رو جلوي بچه نزنيد تا يه كم عاقل بشه و به بچت از الان ياد بده كه نبايد از تو خونه حرف بيرون ببره و فقط بگه نميدونم بدون تهديد با مهربوني بهش بگو حتي شده هر روز بهش بگو تا ملكه ذهنش بشه

چندسالشه عزیزم .من پسرم اوایل اینجوری بود که برخورد تندی باهاش کردم و بهش فهموندم که اتفاقی که تو خو ...

۴ سال نیمش هست اتفاقا بهش برخورد کردم بدتر میره به مادرشوهرم میکه مامانم گفته بگو نمیدونم هر چی ازش پرسیدن 

۴ سال نیمش هست اتفاقا بهش برخورد کردم بدتر میره به مادرشوهرم میکه مامانم گفته بگو نمیدونم هر چی ازش ...

ای بابا چقدر آدم بی فرهنگیه مادرشوهرت

بعد نمیگه این بچه بزرگ میشه ازدواج میکنه خبرچینی واسش میمونه اه

[QUOTE=95793693]ای بابا چقدر آدم بی فرهنگیه مادرشوهرت بعد نمیگه این بچه بزرگ میشه ازدواج میکنه خبرچینی واسش میمونه ...[/QUOTE مادرشوهر من خودش اصلا دوست نداره کسی سر از کارش دربیاره منم اصلا واسم مهم نیست سرم تو کار زندگی خودم ولی اون دوست نداره کسی بدونه کجا میره چیکار میکنه ولی دلش میخواد سر از زندگی همه در بیاره و خیلی هم حسود به خدا چند بار رفتیم مسافرت از دلمون درش آورد نمیدونم چی بگم انقد رو دوتا نوه دختریش کار کرد یه موقع واسه ما حرف نزنند منم خیلی لجم میگیره بچه من اینجوری میکنه دیگه تصمیم گرفتم نزارم تنها بره پایین با وجود اینکه خیلی بدم میاد کر دلش بشینم