2821
2789
عنوان

حضانت بچه

191 بازدید | 16 پست

داداشم با زنش توافقی جدا شدن و خانومشم تو دادگاه گفته بچه رو نمیخواد و داده ب برادرم الان یک ماه میگذره از طلاقشون و مادر بچه 

میگه یا باید دوباره بانام ازدواج کنی یا شکایت میکنم و بچه رو پس میگیرم ب نظرتون میتونه بچه رو پس بگیره ؟بچه سه سال و نیمشه

تا ٧ سالگي بايد پيش مادرش باشه ولي با اين شرايط و مشكل مغزي زن داداشت استثنائاتي هم وجود داره فكر ميكنم

خدایا شکرت... دیدین خدا بالاخره بغلمو با دستاش پر کرد؟ امضای قبلیم: خدایامیشه بغلمو با دستات پر کنی؟ آخه مامانم میگه: دستای خدا به لطافت نوزاد تازه متولد شدس❤

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

بچه هم مادر میخواد هم پدر.اذیتش نکنید. جدا شن ولی نوبتی ببیننش.الان به مادر خیلی محتاجه تو این سن

کاش داروهای آدم بموقع خودشون تو بدن ترشح میشدن من تنبل تر ازین حرفام که بخوام سر وقت داروهامو بخورم🤪
تا ٧ سالگي بايد پيش مادرش باشه ولي با اين شرايط و مشكل مغزي زن داداشت استثنائاتي هم وجود داره فكر مي ...

والا الان پشیمون شده ولی تو دادگاه و پیش وکیل کاغذ امضا کرد ک اصلا بچه رو نمیخوام 

خب چرا دوباره برنمیگردن به هم

تا دیروز میگفتن هر کی ما رو دوست نداره جمع کنه از ایران برهحالا میگن هرکی حتی اگه ما رو دوست نداره بیاد رأی بدهعجیبتر اینکه میگن اونایی که ما رو دوست ندارن بیان به اونایی که ما رو دوست دارن رأی بدنامروز شرکت در انتخابات رو حاصل بصیرت تو میدانندو فردا اوضاع بد کشور را که خودشان ایجاد میکنند را حاصل انتخاب بد تو میدانند!!!!!   
اگر دختر باشه تا 7 ساله حضانت با مادره اما اگر قبلا امضا کرده که بچه نمیخواد نه

چه دختر چه پسر تا 7 سالگی پیش مادرشون میمونن

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز