سلام ، تا حالا شده تو زندگیتون حس کنید هیچ کاری از دستتون بر نمیاد؟ یه جاهایی که زندگی خیلی سخت میشه و تو نمیتونی آرومش کنی، یا یه جاهایی که دیگه سختی ها برات هیچ اهمیتی ندارن و خیلی چیزها کم رنگ میشن و فقط منتظری زمان بگذره و بگذره
نمیدونم کارت چیه ، اما من هنر تدریس میکنم ، کار استخدامم درست شد اما باید ۴۸ ساعت در هفته &nbs ...
اگر نرمدیگه کسی برای کار کمکم نمیکنه از طرفیم واقعا عذاب میکشم سر این کار.خانواده امم تحت فشار گذاشتنم .منم استخدامی دادم برای یه جا دیگه و یه کار دیگه حالا میگن نه ما اونجا نیرو نمیخوایم باید بری جای دیگه 😭😥الان چنان تحت فشارم که دو روزه نتونستم چیزی بخورم.خانواده امم میبینن گریه میکنم میگن نرو اشکم خشک میشه میگن نه برو.
اگر نرمدیگه کسی برای کار کمکم نمیکنه از طرفیم واقعا عذاب میکشم سر این کار.خانواده امم تحت فشار گذاشت ...
بهتره خودت تصمیم نهایی بگیری ...معایب و حسن های کارتو بنویس و امتیاز بده چیزایی که مهم تره امتیاز بالاتر بده ، تصمیم خودت بگیر و ازش پشتیبانی کن...ما باید خودمون برای آیندمون تصمیم بگیریم نه شرایط جامعه و نه حتی خانواده ، اونها بخشی از زندگی هستند و نه همه زندگی
اگر نرم هم سرکوفته همش که کارو ول کرد عرضه نداشت تنبله و...
به نظر من فعلا در ذهنت نظر دیگران پاک کن...واقعا اگه بری سر اون کار ، ممکن نیس بعدا کارو دوست داشته باشی؟ شاید شرایط اون کار اونقدرها که فکر میکنی بد نباشه؟
خداپدرتون روبیامرزه،درست میگی خداحواسش بهمون هست،همش باخودم این جمله گرنگدارمن ان است که من میدانم ش ...
ناشکری کرده بودی گلم سر پسر اولت؟؟منم ی پسر 15 ماهه دارم هر روز هزار بار میگم کاش ب ونیا نمیومدی و ناشکری میکنم و بعدش پشبمون میشم ک همش میگم خدا با این ناشکریا ی روز بچمو ازم میگیره
میدونی خیلی ها هستن که نمیسازن ،بچه ندارن اما میمونن، خیلی ها هم نمیسازن بچه دارن اما میرن ....پس بچه ملاک موندن و رفتن نیست ...به خاطر این نعمت بزرگ خداراشکر کن ، خدا تورو لایق دونسته که این بچه را داشته باشی تربیت کنی بزرگ کنی ، انسان کنی ....هیچوقت دیگه نگو کاش نبود که اگه نبود برای داشتنش خودتو به آب و آتش میزدی