2777
2789
عنوان

لیست سیسمونی

176 بازدید | 9 پست

کسی میدونه تو سیسمونی بچه چیا واجبه و لازمه و باید خرید بلد نیستم پول اضافی هم نمیخام برا وسایل اضافی بدم ممنون میشم کمک کنین

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

چن بار تاپیک زدم کسی کمک نکرد

بلد نیستن فقط بلدن لیست کامل بگن  

صلوات لطفا برا ظهور و سلامتی امام زمان  دختر قشنگم مروارید قلبم..امید زندگیم خوشبختیتو ببینیم الهییییی   

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

به نظر من یه نی نی ،تا چند ماه اول تخت نمیخواد ،چون باید کنار مادر بخوابه همش،

تشک ،و پتو بالشت ،پارچه قنداق و چند دست لباس سایز صفر ،البته کم چون زود سایزش بزرگ میشه ،کیف لباس ،پستونک و شامپو و روغن بدن ،اگه بتونی کریر و کالسکه هم خوبه ،لباس سایز یک چند دست ،تکی هم بخری خوبه ،چون تو ست ها بعضی چیزاش استفاده نمیشه ،حوله حمام،پوشک و...

به نظر من یه نی نی ،تا چند ماه اول تخت نمیخواد ،چون باید کنار مادر بخوابه همش، تشک ،و پتو بالشت ،پا ...

چندتا ملافه. و مشمع،اگه دوتا تشک باشه که چه بهتر ،

من خودم اینا رو آماده کردم

به نظر بنده

لباسها شامل بادی رکابی مانتو و شورت و آستین بلند سایز صفر ویک هر کدوم دو سری

سرهمی دوتا دو سایز صفر و یک

کلاه بندی و یه مدل دیگه و دستکش و جوراب

پتو دور پیچ نخی و پتوی نوزادی

کهنه بچه حداقل 8 تا

لوازم بهداشتی ست شونه شامپو لیف حوله ناخن گیر شیشه شیر و سرشیشه

عروسک پولیشی جغجغه ای

بلوز و شلوار بیرونی سایز یک و دو

گهواره یا تخت پارک بجای تخت نوزادی عالیه

ساک لوازم بچه

لحاف و ست خواب

بسته به اینکه کدوم فصل بدنیا میاد یه چیزای دیگه ای هم لازمه مثلا من ازین سرهم ضخیما بجای کاپشن براش گرفتم.

اینا حداقل چیزایی هستن که باید تو سیسمونی باشن

خدایا حواست به من هست؟.... من که همه چیز رو بدست تو سپردم.

من کالسکه و کریر و ساک رو دلیجان گرفتم بنظرم خوبه مخصوصا ساک و کریر که خیلی استفاده نمیشه کالسکه هم چون ماشین نداریم بکارمون میاد  کریر هم هم من زیاد استفاده کردم بچه م رفلاکس داشت و توش آروم میگرفت کمد هم دادم برام درست کردن کوچیک بود اما  جادار بود و کم هزینه کردم  گهواره هم گرفته بودم از این ارزونا  یه آویز هم برای بالای گهواره که کلی باهاش مشغول میشد و خوشش میومد  

یکی دو  دست لباس صفر کافیه بیشتر نگیرین سایز یک هم دو سه دست - حوله - زیر انداز- لوازم بهداشتی - پوشک- ناخن گیر- لگن و وسایل حمام و لحاف تشک و پتو لباس زمستانی هم هم زیاد نگیرین چون مشخص نیست اون موقع تنش بشه یا نه 

کمی اسباب بازی گرفتم و تنظیف و یه شیر دوش دستی  برای اوایل شیر دهی که شیر تو سینه جمع میشه و دردناکه -

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 

زیرانداز تعویض پوشک

خشک کن دوتا حداقل

منم لباسهای ستی رو توصیه نمی کنم خیلیهاش بدردت نمیخوره.

کریر هم کاربرد زیادی نداره چون نوزاد رو شش ماه اول زیاد جابجا نمی کنی.

خدایا حواست به من هست؟.... من که همه چیز رو بدست تو سپردم.