بخاطر فرار ازتنهایی ونداشتن خواستکار با مردی که سی سال ازخودتون بزرگتره وضعشم معمولی باشه ویا کسی که اعتیاد داره ازدواج میکنید چون دوست دارید صاحب خونه زندگی بشید ازدواج میکنید وضع مالی وقیافه اینا معمولی هستش واونی که اعتیاد داره ترک کرده
تو عاشق نبودی که دردودل عاشقا رو بفهمی💕 تو بارون نموندی که دلگیریه این هوارو بفهمی💓 تو گریه نکردی برای کسی تا بدونی چی میگم💞 دلت تنگ نبوده ، میخندی تا از حس دلتنگی میگم💔 تو تنها نموندی تا حال دل بیقرارو بفهمی💓 عزیزت نرفته که تشویش سوت قطارو بفهمی💗 تو از دست ندادی بفهمی چیه ترسه از دست دادن💖 جای من نبودی بدونی چیه فرقِ بین تو و من🖤 اونجا که یه دختر میگه "تو قول داده بودی" قابلیت اینو داره که عرش خدارو بلرزونه🖤
الان شايد بگي ادم خوبيه ب سن و سال نيس ولي اگ فكر الان و دوسه سال ديگ و نميكني فكر ده سال ديگه و بكن اينو واقعاااا ميگم اشتباهه محضه من همسرم ده سال تفاوت سني داريم خوبيم ولي ده سال هم زياده بعضي واقتا باهم اصلا نميسازيم
ميشه براي باباي نازنينم ي حمد بخوني 🌹خيلي زود بود براي رفتنت پدرم😔😭
ملکه جان با خودت خوش باش برو سرکار خوش بگذرون برای خودت خرید کن برو سفر اون آلات این گزینه هایی که میگی والا از تنهایی بدتره. خوش باش یا خودت خوش که باشی خوشی میاد سمتت. جایی باش که به چشم لایقیت بیای نه پیرمرد و معتاد