2777
2789
اصلا ربطي نداره سليقه ي شخصيمه !

خیلی مهمه

خواهشا شاکر باشید اون موقع هم سلیقه شخصی بود پسر بشه

امیدوارم بچتون هر جنسیتی داره سالم و عاقبت ب خیر باشه

همونطور با بقیه رفتار کنید که دلتون میخواد با خودتون رفتار شه، هممون تو یه متر قبر میخوابیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

علایم دختر داشتم.ازین تستا ندادم به این چیزا نیست

عزیزمممم برا خیلیها ددست بود توروخدا نخ سوزن ابن سینا الان بگیر رو دستت اکه دور جون سقط داستی یا بچه دوم سورم دور اول اگه گرد رفت دختر دور بعد صاف پسر دور سوم دوباره صاف پسر توروخدا به من بگو حالا که جنسیت معلومه خود سوزن حرکتش که تمام می ایسته بعدی رو نسون میده 

وای پسرم خوبه  با دستای کوچیکش دستاتو میگیره همیشه ی تعصبی رو مادرش داره  همیشه پشتته و ...

من با پسرم میرفتم آرایشگاه واسه اصلاح،،،4 سالش بود،،،میگفت مامان تو کار بدی میکنی😂

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔
منم همش خواب دختر میدیدمو میبینم فقط یه بار خواب پسر دیدم نینیم پسره میگن هرجنسی ببینی برعکس میشه

نمیدونم چیه برام فرق نداره فقط دوسدارم بدونم برم حرید هر ردز با حسرت لباسها نگاه میکنم نمیدونم دخترونه بگیرم یا مسرونه خیلی ددسدارم بدونم تمام تستها دنیا فکر کنم انجام دادم من هشت هفته هستم دکتر سونو خبره ولی میدونست من استرس دارم گفتم اقای دکتر دخار دوسدارم گفت تو ندونی بهتر بهم نگفت ناراحتم چرا نگفت اخه😭😭😭😭

وای عزیزم بیخیال فکر کردم بچه سوم دوم توروخدا اینجور نگو هرچی تنش سالم جونی باز اقدام کن بیار ایندفع ...

دوس داشتم اولی دختر باشه ولی خدا صلاح ندونست🙄

خدایا نجاتم بده از غول زندگیم
دوس داشتم اولی دختر باشه ولی خدا صلاح ندونست🙄

بیخیال عزیزم دختر گیرت میاد بعدی انشالله تازه بچه اوله من فکر کردم بچه اخرت باشه تازه فردا برادر بزرگتر باسه خیلی بهتر برا خواهر فردا تو زندگی پش خواهرش بعد پدر

نمیدونم چیه برام فرق نداره فقط دوسدارم بدونم برم حرید هر ردز با حسرت لباسها نگاه میکنم نمیدونم دخترو ...

معلوم نیست که تو هفته ۸ هرچقدم کاردرست

خدایا نجاتم بده از غول زندگیم