2777
2789

اگه گفتن منم لایک کن قراره بفروشم

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😮😮😮😮😮😮😮😮 من از یکی از استاد هام که دکترای اقتصاد داره پرسیدم گفت هرچیزی سیری داره فک‌کنم رسیدیم ب سیری دلار و طلا ولی نمیدونم حرفش درس یا ن

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش
تا انتخابات نماینده ها کم میشه قیمت الانشم کم شده 

کی هست انتخابات؟

خداراحت باش دیگه بچه نمیخام 💔بدی هم نمیخام چون میخام این زندگی روتموم کنم وتاآخرعمرم تنهاباشم مثل خودت که تنهایی🫠🫠🫠ولی یادت باش هیچوقت بامن نساختی اونجورکه بایدمیساختی😔😔
😮😮😮😮😮😮😮😮 من از یکی از استاد هام که دکترای اقتصاد داره پرسیدم گفت هرچیزی سیری داره فک‌کنم رسی ...

برای بعضیا بالا رفتن طلا مهمه برای بعضیا پایین اومدنش، چی بگم والا، منم خانم آقا مهدی هستم خوشبختم البته آقا مهدی خودم

چه ربطی داره قیمتش جهانیه، انتخابات ایران؟

نه ربط داره.قیمت طلای جهانی و قدرت خرید طلا کلا باهم فرق دارن

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
نه ربط داره.قیمت طلای جهانی و قدرت خرید طلا کلا باهم فرق دارن

تا اونجایی که من میدونم تا دنیا شرایطش اروم شده همون پیمان اینستک که بسته شده قیمت طلا داره پایین میاد، چین سر معاملاتش داره با آمریکا کنار میاد، خیلی از کشورها تولید نفتشون رو کاهش دادن، اینا همش تاثیر داره

تا اونجایی که من میدونم تا دنیا شرایطش اروم شده همون پیمان اینستک که بسته شده قیمت طلا داره پایین می ...

اره قیمت کلی طلا میاد پایین ولی مهمترین مسئله بالا بودن دلار و پایین بودن ارزش پولمونه که اگه اینا تنظیم بشن برا ما طلا ارزونتر هم میشه و خرید میره بالا و طلا بهتر میشه قیمتش

عزیزان برای خونه دار شدنم دعا کنین که شدیدا محتاجم.😌😌😌😌.خونه دار شدیم🥹🥹🥹🥹
برای بعضیا بالا رفتن طلا مهمه برای بعضیا پایین اومدنش، چی بگم والا، منم خانم آقا مهدی هستم خوشبختم ا ...

اره ولی من همیشه باش در ارتباطم هم شوهرم چون با پسرش همکار برای همین داشتیم صحبت میکردیم پرسیدم ازش..منم خوشبختم عزیزم

عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این رقص عاشقیتون یادگاری میمونه ..عروس یکی یه دونه ماه دوماد نمونه این بهترین سکانس کل زندگیتون...دل دومادو بردی عروس با سلیقه دوماد یه تارموتو به یه دنیا نمیده..  دوماد گل میریزه زیر قدم هات..دوماد هز (حض..حز)میکنه میرقصه باهات...  برو هرجا میره شونه به شونش شدی تاج سرش چراغ خونش