2777
2789
عنوان

قشنگ ترین رمان

1974 بازدید | 130 پست

قشنگترین رمانی که خوندین چی بوده

معرفی کنین میخام دانلود کنم 

خودم گناهکار و تقاص و جدال پر تمنا توسکا قرار نبود و همسایه من رو پیشنهاد میکنم بخونین بدجوری. درگیرشون میشین عالین عالی 😍😍

هرچه بجز خیال او قصد حریم دل کند در نگشایمش به رو از در دل برانمش  

رمانای هماپور اصفهانی و دوس ندارم زیاد

رمانای مودب پور بخصوص یاسمین گندم نابودم کردن .

خوب زیاد خوندم

اون روزی ک نظر بقیه رو تصمیمم اثر نددشته باشه اون روز عیده منه

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

رمانای هماپور اصفهانی و دوس ندارم زیاد رمانای مودب پور بخصوص یاسمین گندم نابودم کردن . خوب زیاد ...

مودب پور نویسندشه؟

ینی رمانه یاسمین و گندم رو دان کنم؟

منم همه ی اینارو خوندم ولی گناهکار اصلا یه چیز دیگه است  همسایه گودزیلا هم بخون خیلی خنده داره

از کجا دانلودش کنم؟

ببین همین جدال پرتمنا رو بخون بخدا من پا ب پاش اخراش گریه کردم انقد با احساس ادم بازی میکنه

م مودب پور هم رمان های گندم  پریچهر  شیرین  عالیییی هستن ولی تقریبا تم یکسانی دارن ...

پریچهر داستانش چیه

افسونگر

ننه ....! هرچی بدبختی کشیدیم گفتی "حکمت خداس "          ببین ننه.....          نیشونی این حکمت و بده برم در خونش           بگم د لامصب مشکلت با من چیه اخه...😢                     خداجون خودت نگهدار پسرم و همسر عزیزم باش❤               درسته گاهی از دست شوهر جان عصبیم و تو تاپیکا راجبش بد میحرفم ولی خو دنیامه❤                        پسملی هم که بحثش جداس تاج سرمه👑👑

سلام من خودم مومیایی رو خوندم ...به دخترم هم پیشنهاد دادم حتما بخونه ...اتفاقا مال پگاه رستمی فرد هم هستش ...با اینکه جوونه ...فوق العاده خوب وجذاب نوشته ....به نظر من هر دختر و زن جوونی باید این رمان رو بخونه ..

یه روزی مثل همین امروز  نه موی سپید داشتم نه غصه و دغدغه برای فردا .درست مثل امروز  دخترم بی دغدغه مست جوانیم بودم و  در اوج ...  اما الان من می دونم که چقدر زمان زود می گذره... پس  دخترا و پسرای  من قدر لحظاتون رو خوب بدونید ((مادری))
از کجا دانلودش کنم؟ ببین همین جدال پرتمنا رو بخون بخدا من پا ب پاش اخراش گریه کردم انقد با احساس اد ...

جدال پر تمنا رو خوندم اتفاقا چون راجع به ۲ تا دین مختلف بود خیلی خوشم اومد