2777
2789
عنوان

بازی مریم😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 6368 بازدید | 90 پست
نمیدونم دیگه شنیدم جن میفرستن در خونه چند نفرم بخاطر همین موضوع سکته کردن و مردن

ن فقط میخوان بترسونن وگرنه جنه چی؟!!!!!!

نصفه شب ربات بهت زنگ میزنه میگه هنوز من باهات کار دارم و ....انقد زنگ میزنه ک فقط فک میکنی دچار جن زدگی شدی  

ما پشمالو نیستیممممممم فقط خاکمون حاصلخیزه  
ساعت ۳،۴ صبح باید پاشی فیلم ترسناک ببینی یا ساعت ۴،۵ صبح ، گوشیت زنگ میخوره اسم اونی که بهت زنگ میز ...

اره دیگ فیلم‌هندی میان در خونه ادم زنگ‌میزنن 😐😐😐😐🤐

فراموشی کیمیاست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

😂😂😂😂😂 نصفه شب کسی زنگ بزنه ب گوشی شوهرم اول خودم سکته میکنم 😂😂😂😂 

وای گفتی انقدر بدم‌میاد آخر شب و اول صبح گوشیم زنگ بخوره واسه همین تو این تایم سایلنتش میکنم..

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️
وای گفتی انقدر بدم‌میاد آخر شب و اول صبح گوشیم زنگ بخوره واسه همین تو این تایم سایلنتش میکنم..

من ک شبا کلا گوشیم خاموشه😅

ینی میتونه زنک بزنه در صورتی ک گوشی خاموشه 

دارم وسوسه میشم نصب کنم 😓

عععععععع

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 
نه نمیتونه ...خداییش کم ادم استرس داره این بازیا رو هم انجام بدیم..

همینو بگو😂😂😂

من بخاطر اینکه دسترسی پیدا میکنه ب اطلاعاتم میترسم نصب کنم😑 وگرنه خیلی کنجکاو شدم 

الاهی نمیرین بخدا الان در خونمونو زدن قلبم اومد تو دهنم تو دوربین نگاه کردم نشناختم درو باز نکردم ولی قلبم داره تند تند میزنه هم عاشق هیجانم هم ترسوووو خدایااااا

چطوری دلتون میاداز جنی که شب تا صبح عاشقانه نگاتون میکنه بترسید