2777
2789
عنوان

بازی مریم😐😐

| مشاهده متن کامل بحث + 6368 بازدید | 90 پست
ساعت ۳،۴ صبح باید پاشی فیلم ترسناک ببینی یا ساعت ۴،۵ صبح ، گوشیت زنگ میخوره اسم اونی که بهت زنگ میز ...

به من که زنگ بزنه فایده نداره کلا گوشیم رو ویبره هست شبا

بعدش چجوری میاد دم خونه😐

چطوری دلتون میاداز جنی که شب تا صبح عاشقانه نگاتون میکنه بترسید  
چحوری وامیشه میاد زنگ خونه رو میزنه

فک کنم   به یه کاربر دیگه  ک نزدیک کاربر مورد نظر هستش  بگن  نصف شب  برو  زنگ فلان خونه رو بزن فرار کن 😆خیلی  سادس  بازی احمقانه ایه

گر  تو  با  بد،  بد کنی  پس  فرق  چیست؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بازی مریم ساخت فردی با هویت سعودی است و اگر در تصاویر مختلف از محیط بازی دقت کرده باشیم، متوجه می شویم که زبان بازی، کاملا عربی بوده و در صورت عدم آشنایی با این زبان، بازی کردن کمی دشوار خواهد بود. البته زبان انگلیسی نیز در گیم پلی بازی وجود دارد که می توان از آن استفاده نمود. اصلی ترین شباهتی که باعث می شود بازی مریم و نهنگ آبی هر دو در دسته بازی های خطرناک قرار گیرند، ایجاد ترس، دلهره، وحشت و تهدیدکاربر می باشد.

برخلاف بازی نهنگ آبی که هیچ گیم پلی خاصی در محیط بازی وجود نداشت و مراحل بازی نهنگ آبی در قالب یک سری دستورات در طی 50 روز متوالی به صورت نوشتاری به کاربر داده می شد، در بازی مریم شاهد یک گیم پلی و خط سیر داستانی هستیم. داستان بازی از آنجایی شروع می شود که یک دختر جنگ زده 9 ساله به نام مریم در جنگل گم شده است و از کاربر درخواست می کند تا او را به خانه اش برساند. اما در طی مسیر اتفاقات وحشتناکی را تجربه خواهد نمود و کاربر در حین اجرای بازی هیجان زیادی خواهد داشت

اگر برای ابد هوای دیدن طُ نیفتد از سر من چه کنم؟؟🖤

موضوع بازی بیشتر در رابطه با اجنه و جن زدگی می باشد و سراسر گیم پلی بازی، شاهد پخش صداهای ترسناک و رعب آور هستیم. در ابتدای بازی اطلاعات مختلفی از کاربر درخواست می شود که از جمله آن ها می توان به اسم کاربر، ادرس و اجازه دسترسی به صفحات مجازی اشاره داشت. البته تا زمانی که کاربر این اطلاعات را وارد نکند، اجازه بازی به او داده نخواهد شد.

با اشتباه وارد کردن اطلاعات می توان وارد بازی شد، اما باید به این نکته نیز توجه داشته باشید که این بازی دسترسی های مختلفی را در گوشی شما درخواست می کند و می تواند به اطلاعات واقعی شما تا حد زیادی دست پیدا کند. گیم پلی بازی چندان زیاد نیست و پس از چند دقیقه بازی مداوم به اتمام خواهد رسید. به همین منظور ترفند جالبی در این بازی وجود دارد که باعث می شود هر بار که از بازی خارج شوید، تنها پس از گذشت 24 ساعت بتوانید دوباره وارد بازی شوید.

تا اینجای بازی، نکته چندان عجیبی را شاهد نیستیم و همان مواردی را می بینیم که در اکثر بازی های ژانر وحشتناک شاهد هستیم. آنچه سبب می شود این بازی را در زمره بازی های خطرناک قرار داد، اتفاقاتی است که ممکن است بعد از اتمام بازی، گریبانگیر کاربر شود. به عنوان نمونه، پس از اتمام بازی، دقیقا در ساعت 3 نصف شب، یک شماره ناشناس با شما تماس خواهد گرفت و عبارتی را به معنی این که “ما با تو هنوز کار داریم” به صورت رباتی پخش خواهد شد. این عمل مکررا انجام خواهد شد و هر بار صداهای عجیبی برای کاربر پخش می شود تا کاربر را مجاب کند که او جن زده شده است.

این نکته را نباید فراموش کنیم که گیم پلی بازی مریمبیشتر در رابطه با ارواح سرگردان و اجنه بوده و همین موضوع سبب می شود تا کاربرانی که دارای سن کمتر هستند، بیشتر وحشت نمایند. در طی تماس های مختلف و گاه و بی گاه بازی نیز، شاهد همین موضوع هستیم و کاربر هر چه بیشتر مجاب می شود که با اجنه در ارتباط می باشد. این موارد در نهایت منجر می شود تا کاربر دچار وحشت شده و دست به کارهایی همچون خودکشی بزند

موضوع بازی بیشتر در رابطه با اجنه و جن زدگی می باشد و سراسر گیم پلی بازی، شاهد پخش صداهای ترسناک و رعب آور هستیم. در ابتدای بازی اطلاعات مختلفی از کاربر درخواست می شود که از جمله آن ها می توان به اسم کاربر، ادرس و اجازه دسترسی به صفحات مجازی اشاره داشت. البته تا زمانی که کاربر این اطلاعات را وارد نکند، اجازه بازی به او داده نخواهد شد.

با اشتباه وارد کردن اطلاعات می توان وارد بازی شد، اما باید به این نکته نیز توجه داشته باشید که این بازی دسترسی های مختلفی را در گوشی شما درخواست می کند و می تواند به اطلاعات واقعی شما تا حد زیادی دست پیدا کند. گیم پلی بازی چندان زیاد نیست و پس از چند دقیقه بازی مداوم به اتمام خواهد رسید. به همین منظور ترفند جالبی در این بازی وجود دارد که باعث می شود هر بار که از بازی خارج شوید، تنها پس از گذشت 24 ساعت بتوانید دوباره وارد بازی شوید.

تا اینجای بازی، نکته چندان عجیبی را شاهد نیستیم و همان مواردی را می بینیم که در اکثر بازی های ژانر وحشتناک شاهد هستیم. آنچه سبب می شود این بازی را در زمره بازی های خطرناک قرار داد، اتفاقاتی است که ممکن است بعد از اتمام بازی، گریبانگیر کاربر شود. به عنوان نمونه، پس از اتمام بازی، دقیقا در ساعت 3 نصف شب، یک شماره ناشناس با شما تماس خواهد گرفت و عبارتی را به معنی این که “ما با تو هنوز کار داریم” به صورت رباتی پخش خواهد شد. این عمل مکررا انجام خواهد شد و هر بار صداهای عجیبی برای کاربر پخش می شود تا کاربر را مجاب کند که او جن زده شده است.

این نکته را نباید فراموش کنیم که گیم پلی بازی مریمبیشتر در رابطه با ارواح سرگردان و اجنه بوده و همین موضوع سبب می شود تا کاربرانی که دارای سن کمتر هستند، بیشتر وحشت نمایند. در طی تماس های مختلف و گاه و بی گاه بازی نیز، شاهد همین موضوع هستیم و کاربر هر چه بیشتر مجاب می شود که با اجنه در ارتباط می باشد. این موارد در نهایت منجر می شود تا کاربر دچار وحشت شده و دست به کارهایی همچون خودکشی بزند

یا ابوالفضل🥶😨

مردم دیوونه شدن. بجای اینکه دنبال چیزایی باشن که روحشونو آروم کنه بهشون حس نشاط و خوشبختی بده جای اینکه با خدا حرف بزنن، مطالعه کنن ،موسیقی خوب گوش بدن دنبال ترقه و مواد و بازیای عجیب غریبن. بعد این آدمای دیوونه وقتی میگم دلم گرفته بود رفتم باغ پرندگان تو چمنا دراز کشیدم کتاب خوندم حالم خیلی خوب شده میگن اینکارای تو مال بچه هاست تو عجیب غریبی😕

خانوادم بهم میگن کجایی پس هیچوقت خونه نیستی/دوستام میگن کجایی پس هیچوقت نیستی/فامیلا همش میگن نیستی هیچوقت کجایی پس/من واقعا کجام پس؟!🤔             خواهشا یکی پیدام کنه بذاره سر جام😄
کار درست رو فقط شما میکنی😅😅به شوهرت بگو خودت بازی کن من نگات میکنم😂😂😈

😂😂😂😂😂

نصفه شب کسی زنگ بزنه ب گوشی شوهرم اول خودم سکته میکنم 😂😂😂😂 

ما پشمالو نیستیممممممم فقط خاکمون حاصلخیزه  

بازی مریم ساخت فردی با هویت سعودی است و اگر در تصاویر مختلف از محیط بازی دقت کرده باشیم، متوجه می شویم که زبان بازی، کاملا عربی بوده و در صورت عدم آشنایی با این زبان، بازی کردن کمی دشوار خواهد بود. البته زبان انگلیسی نیز در گیم پلی بازی وجود دارد که می توان از آن استفاده نمود. اصلی ترین شباهتی که باعث می شود بازی مریم و نهنگ آبی هر دو در دسته بازی های خطرناک قرار گیرند، ایجاد ترس، دلهره، وحشت و تهدید کاربر می باشد.

آرزو به گور شده ها 😁 ملت قران ، لشکر حیدر😍✌ ...حق با علی 💚... باید وصیت نامه ی 💕 حاج قاسم 💕 را چندین بار خواند ، قبل از اینکه بزرگترین فرمانده نظامی جهان را از دست داده باشیم ، عارفی وارسته و سیاستمداری بصیر و ذوب در انقلاب را از دست داده ایم و اکنون ماییم و راه او و آنچه که او نوشته بود : خامنه ای عزیز را عزیز جان خود بدانید ، حرمتش را حرمت مقدسات بدانید .

ینی انقدر بیکارن ک میرن در خونه اینهمه کاربر زنگ‌میزنن؟

نمیدونم دیگه

شنیدم جن میفرستن در خونه

چند نفرم بخاطر همین موضوع سکته کردن و مردن

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤

عع تاحالا اسمشم نشنیدم. نصب نکن .

جذبمراقبه بافرشتگان بیوکنزی بازی فراوانی.مچکرم به خاطر همه خوبیایی که دارم.از خدایم، فرشته ههایم؛میکاییلجبرییل  شموئیل رافائل از خواهرم که جزوه را به من داد از دوستای خواهرم که جزوه رو بهش دادن. از استادانم مطلب برازندهساناز جون اسبقی دکتر احمد حلت دکتر آزمندیان .اقای عزیز ، عباسمنش. .   از همه کسانی که کمک کردند زندگیم را کشف کنم ممنون ومچکر وسپاس گذارم. همسرم  مرسی که هستی. 
به من که زنگ بزنه فایده نداره کلا گوشیم رو ویبره هست شبا بعدش چجوری میاد دم خونه😐

جن میفرستن😐

خاطره زایمان طبیعی من درکنار همسرم❤❤دوستای گلم همسر بنده دندون پزشکن اگه سوالی داشتین درخدمتم❤