2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

۵سالشه ،کنترل ندارم رو شیطونیهاش ،حرف گوش نمیده میزنم حرصم خیلی درمیاد اخه .ولی خیلی نارحتم خیلی&nbs ...

دیگه نزنش بدترین نوع تربیته فقط خودت اروم شدی ولی اونو...نهایتا جیغ بزن سرش ولی هیچوقت کتکش نزن.من نهااااایت عصبانیتم اینه ک جیغ میزنم ک اروم بشم 

چرا حرف گوش نمیدن اخه 😢

دهه نودی ان دیگه.خیلی براش غصه میخورم که اینقدر شیطونه،حالا دخترم هست ماله من،همیشه به خودشم میگم این شیطونیات نمی‌ذاره نه تو نه من از زندگی و از بچگیت استفاده کنیم.عروسی مهمونی پارک بیرون بازار،کلا همه جارو هم واسه خودش هم واسه من زهر میکنه،کاش یه ذره حرف گوش بده

عب نداره  روی خودت بیشترکنترل کن زدن بدتر میکنه کارو. به نظرم وقتی مثل امروز زد شما حالت مظلوم بگیری خودتو ناراحت نشان بدی که بیاد دلجویی کنه.   من اینجوری بیشتر جواب گرفتم. تا داد بزنم سرش