2777
2789
عنوان

هیچ تغیری نکرده😑😕

128 بازدید | 15 پست

سلام دوقلو باردارم سه ماهمه شکمم تخته تخت دریغ از یک سانت تغیرررر چراااا؟؟؟؟😳

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

البته سه ماهو یک هفتمه

(دوقلو باردارم) میشه واسم دعا کنید مشکلم حل شه مریضیه خطرناکی نباشه با دلخوشی بمونم بالا سر بچه هام واسشون مادری کنم؟تورو خدا دعام کنید😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عجله نکن اون ماهای اخر انقدر بزرگ میشه شکمت که بزور تکون میخوری از جات...من تجربشو دارم😁

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
پسر؟😍

جنسیت فعلا تشخیص ندادن یکیش فقط گفتن دختره اون یکی مشخص نبود

عجله نکن اون ماهای اخر انقدر بزرگ میشه شکمت که بزور تکون میخوری از جات...من تجربشو دارم😁

شماهم دوقلو؟

جای نگرانی نیس...رحمت عمیقه شکمت جلو نمیزنه..منم ۵ ماهمه فقط یه کم جلو اومده...اصلا هم دلم نمیخواد زیاد گنده بشم چون هم پوستم ترک برمیداره هم بعد زایمان شکمم میمونه

شماهم دوقلو؟

بله عزیزم...با اینکه کلا۱۱کیلو اضافه کردم تو بارداریم اما تو ۸ماهگی دیگه شکمم خیلی بزرگ شده بود...مامانم همش نگران بود،شکمم بخوره به در و دیوار😂😂😂

هر چه اید به سرم  باز بگویم گذرد                                     حیف ازین عمر     که با می گذرد، می‌گذرد    💔💔
بله عزیزم...با اینکه کلا۱۱کیلو اضافه کردم تو بارداریم اما تو ۸ماهگی دیگه شکمم خیلی بزرگ شده بود...ما ...

ای وای😂😂😂

جای نگرانی نیس...رحمت عمیقه شکمت جلو نمیزنه..منم ۵ ماهمه فقط یه کم جلو اومده...اصلا هم دلم نمیخواد ز ...

اینم بگم من قبلا خیلی چاق بودم ۳۵کیلو کم کردم ممکنه واسه همونم باشه؟شکمم نشون نده انگار داره پهلوهام پر میشه

بله عزیزم...با اینکه کلا۱۱کیلو اضافه کردم تو بارداریم اما تو ۸ماهگی دیگه شکمم خیلی بزرگ شده بود...ما ...

شما مشکلی نداشتین؟سر کلاژ نشدین؟

امیدوارم تا اخرش بی دردسر بگذره خیلی میترسم

شما مشکلی نداشتین؟سر کلاژ نشدین؟ امیدوارم تا اخرش بی دردسر بگذره خیلی میترسم

نه شکر خدا مشکلی نبود...انشاءاله به راحتی بگذرونی و به سلامتی بغلشون کنی😊

نه شکر خدا مشکلی نبود...انشاءاله به راحتی بگذرونی و به سلامتی بغلشون کنی😊

مرسی انشاالله