2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق دستور پیش رفتی؟

بعضی کیکا همینطورن کلا 

اگه طبق دستور پیش رفتی نترس بذار تو فر اوکی میشه👌

چرا امضات کم رنگه  اینجانب از سال ۹۶ ب دلیل کاهش ناگهانی گربه ها ذائقم تغییر کرد و پیتزا رست بیف رو جایگزین کردم.نام کاربری قابل تغییر نیست دیگه  

من کیکم خیلی ترد و اسفنجی و خیلی خوشمزه میشه ولی بلد نیستم چیزی قاطیش کنم مثلا دلم میخواد کیک خامه ای درست کنم 

کسی بلده طرز تهیه خامه کیک رو بهم یاد بده؟؟

واینکه لابلای کیک چی بزارم مثلا اون چیزای سفید خوشمزه که لای کیک یا پیراشکی میزارن چیه چطوری درستشون کنم لطفا اگه کسی خودش درست کرده و تجربه اشو داره راهنماییم کنه

خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬
من کیکم خیلی ترد و اسفنجی و خیلی خوشمزه میشه ولی بلد نیستم چیزی قاطیش کنم مثلا دلم میخواد کیک خامه ا ...



شما اول یه کیک شیفون یا اسفنجی درست میکنی بعد به اندازه ارتفاعت به 2یا3قسمت تقسیم میکنی باید کی رای خامه کشی مرطوب شه بعد با خامه فرم گرفته کاورکن روشو موز وگردو بریز یا تیکه های اناناس یا کرمفیل یا بادام کلا بستگی به ذایقت لایه بعدی رو بزار دوباره کاورکن ودراخرلایه اخر ودورشو باپالت صاف خامه کشی کن دراص اول باید استرکشی کنی یه روزبمونه بعد کاوراصلی رو انجام بدی میتونی ازرنگ خوراکی استفاده کنی وقتی خامت فرم گرفت یکی دو قطره رنگ خوراکی بریز یکم هم بزن با ماسوره گل رز وقیف روشو تزیین کن میتونی روش مروارید خوراکی هم بریزی این ساده ترین تزیینه تزیین شیک زیاد هست

شما اول یه کیک شیفون یا اسفنجی درست میکنی بعد به اندازه ارتفاعت به 2یا3قسمت تقسیم میکنی باید کی رای ...

ممنون بخاطر توضیحاتی که دادی عزیزم میشه یکم واضح تر توضیح بدی من اصطلاحات رو متوجه نشدم

خامه فرم گرفته رو چطور تهیه کنم

کی رای چیه

پالت صاف کشی کنم یعنی چی 

آسترکشی و اینا رو 

کلا انگار برای یه مبتدی توضیح میدی

خامه رو باید از شیرینی فروشی بگیرم؟؟؟

رنگ خوراکی چطور

و ضمنا اون چیزای ژله ای سفید که لای شیرینی رولت میزارن چیه بلدی طرز  درست کردنشو؟؟؟

مرسی


خدایا میشه سال‌99 رو حذف کنیم دوباره نصب کنیم آخه این ویروس داره🥺😬

خخخخخ کی برا اشتباه شد خواستم بنویسم کیک برای خامه کشی باید مرطوب شه مثلا با اب کمپوت خامه رو میری ازلوازم قنادی میگیری وقتی خواستی استفاده کنی یه کم قبل ازفریزر میزاری بیرون درحدی که مثل بستنی لیوانی بشه نه خیلی شل یکم یخش بازشه بعد بادور تند همزن میزنی تاجای پره های همزن رو خامه بمونه میشه خامه فرم گرفته پالت یه وسیله است برای صاف کردن خامه روی کیک استرکشی هم وقتی میخوای یه کیک خامه ای داشته باشی اول باید استرکشی شه یعنی دور قشنگ خامه به همه جاش میخوره میزاری تو یخچال فرداش خامه کشی اصلی رو که باید باپالت صاف وتمیزخامه کشی کنی  رنگ خوراکی هم ازلوازم قنادی بگیر  عکسشو نداری تا بهت بگم چون شیرینی رولتا اکثرا وسطش همون خامه میریزن وقتی رول میکنن حالا روش یه تیکه میوه میزارن روش بریلو میریزن براق شه یا ترافل رنگی سوالی بود درخدمتم

ارسال نظر شما

کاربر گرامی جهت ارسال پست شما ملزم به رعایت قوانین و مقررات نی‌نی‌سایت می‌باشید

2790
2778
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز