2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وا من خیلی خوشمزه میپزم 

اول پیازوفلفل دلمو هویجو تفت میده بعد ربو میزنی یکم تفت میدی و بعدم مرغو میزاری اب میریزی نمک فلفل زعفران ادویه کاری یکم دارچین و نیم ساعت به خوردن ابلیمومیزنی

😍😍😍😍من به آرزوهام قول رسیدن دادم 😍😍😍❤❤❤❤برام دعاکنید کنکور پزشکی قبول شم این بزرگترین رویای منه ❤❤❤❤❤

مرغ رو با نمك و زردچوبه و پياز بذار بپزه 

بعد مرغ رو بردار توى تابه سرخ كن دو طرفش كه طلايى شد از آب مرغ بريز توش و روش زعفرون بريز زيرشو خيلى كم كن بذار يك ساعت بمونه

هويچ هم دلت خواست ميتونى كنارش بذارى بخارپز شه

کلشوووووو😆😆😆

من چند روش درست میکنم..ببین عزیزم میتونی اول مرغتو با پیاز فلفل دلمه وهویج اگه داری با ادویه ها(زردچوبه.فلفل.نمک.آویشن.پودرسیر) میذاری میپزه بعدش ک پخت مرغاتو سرخ میکنی بعدم سسش  و درست میونی ک رب وسرخ میکنی با پیاز کوچیک وآب مرغ ک توش پخته شد میریزی روش بعدم ک مرغا سرخ شد سس و میدی رومرغ درشو میذاری کمش میکنی میذار جا بیوفته فقط دیگه مرغ پخته آبش کم باشه در حدی ک جا بیوفته😊😊😊

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!

من مرغو تو کره و کمی روغن باشعله ملایم سرخ میکنم بعد پیاز ریز خورد شده رو میریزم روش و درشو میزارم پیاز آب میندازه و بعد با هم سرخ میشن بعدش یه قاشق برگ خشک کرفس و هویج و فلفل دلمه میزنم سرخشون میکنم نمک فلفل سیاه و پاپریکا زردچوبه کمی کاری پودرسیر میزنم و یکی دوقاشق رب حسابی تفت میدم آب میریزم میزارم بپزه توش یه لیمو عمانی یا آلو خورشتی هم میریزم

💏
مرسییی واقعاااا از این همه راهنمایی حالا من کدومشو انتخاب کنم اصلا با این دستور پختاااااا شرمندم کرد ...

این همه نوشتم😩😩😩😩😩😩

سعی کنیم یکم مهربون تر و مثبت تر نظر بدیم..ممکنه ی جمله ما، زندگی کسی و برگردونه یا نابود کنه!!!