2777
2789
عنوان

علائم دیونگی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 554 بازدید | 46 پست
[QUOTE=95765724]بی خیال انسان بی ارزش زندگیت شو ارزش و وقتی رو که برای اون میزاری برای خودت بزار برق ...

سلام همکار منم مربی رقصم ❤

زوم کن رو رقص سایت شیمی دیگه از پرخاشگری چیزی نمیمونه 😍

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مربی چه رقصی هستی؟؟ من عربی

الان

آذری عربی سالسا باله تو خونه بیشتر شاگرد خصوصی دارم 

قبلا هم تو اموزشگاه 

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

الان آذری عربی سالسا باله تو خونه بیشتر شاگرد خصوصی دارم  قبلا هم تو اموزشگاه

وای وای خدا دوتا شاگرد دارم تو باشگاه دیونه ام کردن رقص باید تو خون آدم باشه بعضیا خیلی اصلآ نمیتونن

تو خیلی باارزشی
وای وای خدا دوتا شاگرد دارم تو باشگاه دیونه ام کردن رقص باید تو خون آدم باشه بعضیا خیلی اصلآ نمیتونن

موافقم من اول ازمون میگیرم بعد شاگرد قبول میکنم طرف راه رفتن بلد نیست میخواد عربی برقصه به هیچ صراطیم مستقیم نمیشه😐

اره خیلی خوبه ولی هیچی رقص عربی نمیشه البته بنظر من

سایت شیمی من یک سال کامل وقت گذاشتم روش