2777
2789
عنوان

علائم دیونگی؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 553 بازدید | 46 پست
وقتی کسی ارزش نداره واسش ارزش قائل نشین دکمه دلیت میزنی حذف  اهمیت ندین به بی اهمیت ها

شما مردا اینجوری هستین من نمیتونم به همین راحتی کسی رو که این همه باهاش خاطره داشته باشم دوربندازم اونم من اگه یه جوجه داشته باشم بمیره دوهفته غمبرک میزنم چه برسه به این 

تو خیلی باارزشی

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

شما مردا اینجوری هستین من نمیتونم به همین راحتی کسی رو که این همه باهاش خاطره داشته باشم دوربندازم ا ...

من یاد گرفتم واس کسی ارزش قائل بشم که واسم ارزش داشته باشه  و به کسی اهمیت میدم که واسم اهمیت داشته باشه

و همه چی دو طرفه باشه

و با هرکی عین خودش تا میکنم

خوب شما که میشناسیشون چرا خودتونو اذیت میکنید والا ارزش ناراحتی نداره

اومده خواستگاری بابام میگه دخترنو میدم بهت فقط کار کن ببینم عرضه کار داری فرداش زنگ زده میگه بابات دخالت میکنه  

تو خیلی باارزشی
اومده خواستگاری بابام میگه دخترنو میدم بهت فقط کار کن ببینم عرضه کار داری فرداش زنگ زده میگه بابات د ...

عجب بابا مگه دور از جون دخترشو از سر راه اورده وقتی باید ببینه طرف عرضه و لیاقت داره میشه دخالت؟؟؟

روکه رو نیست سنگ پای قزوینه

واسه کسی بمیر که حداقل دو درجه برات تب کنه 😐

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

به اعصابتون مسلط باشید و اهمیت ندین بهش خدارو هم شکر کنید الان شناختینش نه بعد از عقد یا چیزی

یه چی میگم ناراحت نشو دخترا خیلی قوی تر از پسران من مشگلات زندگی نترسیدم ولی اون گرخید

تو خیلی باارزشی
فک کنم وقتشه به خودم بیام فقط من خیلی پرخاشگرم امیدوارم خوب شم

بی خیال انسان بی ارزش زندگیت شو ارزش و وقتی رو که برای اون میزاری برای خودت بزار برقص بگرد خوش باش ❤😍

میگن وقتی سجده میکنی فکر کن سرت رو روی پای خدا گذاشتی از وقتی شنیدم دلم نمیخاد سرمو از سجده بردارم .......

[QUOTE=95765724]بی خیال انسان بی ارزش زندگیت شو ارزش و وقتی رو که برای اون میزاری برای خودت بزار برقص بگرد خوش باش ❤ ...[/QUOT

من استاد رقصم موافقم رقص لذت بخشه وقتی ناراحتم میرقصم رسمآ دیونه ام  

تو خیلی باارزشی
یه چی میگم ناراحت نشو دخترا خیلی قوی تر از پسران من مشگلات زندگی نترسیدم ولی اون گرخید

بهتر ک رفت والا الان باید خوشحال باشی که میخواستی با این ادم زندگی بسازی؟ شاد باش ک شناختیش

البته مرد هم داریم تا مرد