2777
2789
عنوان

یه سوال مهم

44 بازدید | 5 پست

داداشم قصد داره بره دندون بدون کنکور دانشگاه پردیس یا خودگردان فرقی نداره بخونه .

سوال داشت که آیا برای مرداد یا شهریور بره پول بده میتونه این رشته هارو برداره . آخه شنیدم که صندلی میفروشن . الان هم بره قبولش میکنن یا قبل عید باید میرفت . ممنون میشم جواب بدین .

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.
خیر بین الملل دندون با کنکوره فقط خارج کشوره که بدون کنکور میتونن بخونن

آزاد چی یا خودگردان آخه جلو عید کانالها پیام دادن که میشه صندلی خرید فقط برای پزشکی و دندون 

خدا جونم کمکم کن تو رشته ی تحصیلیم خیلی پیشرفت کنم و موفق بشم  ..... با پزشکی قبول شدن داداشم هم خوشحال ترم کن . دوستتت دااارم.

همیشه از اینکه برم انحراف بینی‌م رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم  
ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه
اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید   

خیر بین الملل دندون با کنکوره فقط خارج کشوره که بدون کنکور میتونن بخونن

میشه بگی مراحلش برای خارج کشور چه جوریه ثبت نامش کی هست . ممنون میشم 

آزاد چی یا خودگردان آخه جلو عید کانالها پیام دادن که میشه صندلی خرید فقط برای پزشکی و دندون 

نه عزیزم الکیه،دندون و پزشکی برای پردیس بین الملل حتما با کنکوره، البته با پارتی های کلفت که همه کاری امکان داره😅

We are just passengers, on a train. We are all fading away. 
میشه بگی مراحلش برای خارج کشور چه جوریه ثبت نامش کی هست . ممنون میشم 

برای خارج کشور متاسفانه درجریان نیستم ولی ورود به دانشگاهاشون سخت نیست فقط مشکل هزینه و زبان مطرحه،البته زبانشون انگلیسیه، فکر کنم بعد دوسال میتونن تبدیل کنن برگردن ایران، دیگه بیشتر در جریان نیستم🤗

We are just passengers, on a train. We are all fading away.