بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
حرفتون درسته. ولی شرایط بسیار زیادی داره. یکیش اینکه بچه رفلکس نداشته باشه
نمیدونم عزیزم من هیچ تحربه ای ندارم ولی اگه اینستا دارید یه پیج بهتون بدم توش راهنمایی کرده در مورد اینکه چجوری جای خوابشون جدا بشه از شیر گرفته بشه و خیلی چیزای دیگه شاید بتونه کمکتون کنه
فاصله ۶ ماه تا ۱۸ ماهگی نباید جدا کنی چون اضطراب جدایی میگیرن
گیرم که در باورتان به خاک نشسته ام و ساقه های جوانم از ضربه های تبرهایتان زخم دار است با ریشه چه می کنید؟گیرم که بر سر این بام بنشسته در کمین پرنده ای پرواز را علامت ممنوع می زنید با جوجه های نشسته در آشیان چه می کنید؟گیرم که می کشید گیرم که می برید گیرم که می زنید با رویش ناگزیر جوانه ها چه می کنید؟