2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچ کاری نکردم پسرم خودش باهوشه 

به همسرم رفته

ایران به خاک خسته تو سوگند،به بغض خفته دماوند😞که شوق زنده ماندن من به شادی تو خورده پیوند😞ایران اگر دل ترا شکستند،تو را به بند کینه بستند😞چه عاشقان بی نشانی که پای درد تو نشستند😞 😞😞😞😞😞😞ایران به شوق زندگی، در مرگ روئین تن شده😞مرد و زنش تلفیقی از ابریشم و آهن شده😞ایران پر است از عاشقان، این گنج های بیشمار😞مرزیست پر گوهر ولی، با رنج های بیشمار😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢😢حس ششم!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷غیرت!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷جن!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد خاله زنک!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷😷😷دختر بچه شوهر کرده!!!!!😷😷😷😷😷😷😷مرد بچه باز!!!!😷😷😷😷😷😷😷😷رل 😷😷😷😷😷😷😷😷کراش😷😷😷😷😷😷😷کرونا!!!!!😷😷😷😷😷
من خودم یک سری کارها می کنم ولی دوست داشتم بدونم بقیه چه کاری می کنن

تو بگو چیکارا میکنیممن مثلن خیلی شعر بهش یاد میدم هی میخونم و اخرشو نمیگم تا اون بگه

اینجانب کاربـر قدیمی هستم....بدلایلی کاربریمو خودم ترکوندم.

مم بازی فکری میخرم بزاش..۴سالشه ولی پازلهای سخت روهم خیلی خوب درست میکنه..تابستونا کلا گردش وتفریح میبرمش زمستون بازی فکری..سال بعدهم که ۵روتموم کنه ایشالاه میبرمش کلاس نقاشی و ورزش

کارشناس رادیولوژی هستم..هرسوالی درباره عکس واسکن وماموگرافی وعکس های رنگی رحم،روده،معده و..دارین میتونین بپرسین..خوشحال میشم کمکتون کنم
مثلا در هوش تصویری: چند تا مداد رنگی را به ترتیب خاصی می چینم و می گم نگاه کنه و بعد جمع می کنم و او ...

چقدر خوب پسرمن دوسالو نیمه است حرف زدنشخوب نیست راهی برای اون نداری پیشنهاد بدی ؟

عاشق ۲ تا دخترام هستم