2777
2789
عنوان

رقص عروس

265 بازدید | 29 پست

سلام دوستان یک ماه دیگه عروسیمه 

رقص تکی و رقص دونفره و رقص چاقو و رقص تانگو طراحی کردم 

به نظرتون هر ۴ تارو اجرا کنیم ؟ زیادی نیست ؟ 

و اینکه هرکدوم رو چه موقع اجرا کنیم (قبل از شام بعد از شام منظورمه)

رقص تکی و دونفره و تانگو خوبه.

ولی رقص چاقووو خییییلی داغونه. ضایع بازیه بابا.

باید بدی یه زن دیگ برقصه رقص چاقورو. من دادم خواهر شوهرم 

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

کلا میخوای مجلسو دست بگیری دیگه😁

مهم اینه بهت خوش بگذره عزیزم😊

ایشالا خوشبخت شی😘

آدم فقط پیش خدا تنها نیست........❤  خدای تو عذاب میکند ، خدای من می‌بخشد! خدای تو غضبناک است ، خدای من مهربان است ! خدای تو شعله ی آتش را زیاد میکند ، خدای من در های بهشت را باز میکند! تو با کوچکترین گناهی از درگاه خدایت رانده می‌‌شوی ، من با بزرگترین گناهم در آغوش خدایم جا می‌گیرم !تو مسلمانی، من هم مسلمانم ! خدای تو در مسجد است ، در سجاده است ، در جانماز است ، خدای من اما همین جا ست! کنارم نشسته ، نوازشم می‌کند ، با من چای مینوشد ، کتاب میخواند ، به دیگران لبخند میزند ، برایشان دست دوستی تکان می‌دهد! تو از خدایت میترسی ، من به خدایم عشق می‌ورزم!😊❤ لا اله الّا انت سبحانک انّی کنت من الظّالمین 💔 

و در ضمن خیر زیادی نیست

زن پسر عموی من رقص مخصوص خودش با مادر شوهر با آهنگ مادرشوهر و رقص مخصوص خودش با مادرش را هم طراحی کرده بود با آهنگ دختر قند عسله 

و مای رقصهای دیگخ

کلا مجلس فقط دست عروس بود😁

میشه برای زود ازدواج کردن  با پسری که صادقانه دوسش دارم 🤗دوتا صلوات بفرستید. میسی میسی💜
رقص تکی و دونفره و تانگو خوبه. ولی رقص چاقووو خییییلی داغونه. ضایع بازیه بابا. باید بدی یه زن دیگ ...

اصلش همینه

(میتونید رها صدام کنید🙋‍♀️)وقتی مرا "نفسم" خطاب میکنی.... نفسم میگیرد.... نمیدانم از شوق بودنت است.... یا از تصور نبودنت....... کنارم بمان ای خوبترین خوب ها...... نفس من بند نفس های توست خوب من....

رقص چاقو دیگه قدیمی شده عزیزم انجام نده رقص تکی قبل شام چون هیچ کس چیزی نخورده همه سر حالن یعد از شام تانگو و اخرش هم همه بیان وسط رقص دونفرت هم بچسبون به تک نفرت همون جور که تکی میرقصی شوهرتم بیاد منم چند ما دیگه عروسیمه رقص تانگو و دونفره و رقص با برادرشوهرم و زنش داریم که بعدش دوستامون میان وسط

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺

بیخیال بابا چقدر برنامه ریزی میکنی هروقت دلت خواست هر رقصی خواستی بکن ادام در نیار خودت باش اون شب شب توعه بدون فکر و توجه ب بقیه فقط خوش بگذرون 

مرا عهدیست با جانان❤😚

تورو قران نری خودت رقص چاقو کنیا

من یکی از دوستام روز عروسیش که روز مردهم بود یه کیک کوچیک سفارش داد با کیک هم رقصید. وایی اصن یه وضعی. با اون پف لباس زانو میزد هی . انقد جلف بازی شد ک نگو. 

هی دست شوهرسو ماچ میکرد. حالم بهم خورد اصن

خَلق نَشُديم ، كِه خَلق را راضي كُنيم…
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز