2777
2789
عنوان

مادرشوهر😲😲😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 3566 بازدید | 82 پست

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

عزیزم جدی برو دنبال کارای جداییت این چه وضعیه که داری ادامش میدی اخرش چی قراره بشه؟ برید تو یه خو ...

نه بابا من قهرازاین زیاد دیدم دیگه برام عادی شده اصلا بیخیالش شدم انگاری این ادم وجود خارجی نداره

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
طولانی شده که مشکل پیش اومده یا مشکل پیش اومده که طولانی شده؟ زمان خیلی زیادی هست،حداکثر توی شش ماه ...

نه کلا ازاول اختلاف بود اینم به شدت لجباز وقهرو...اصلا یچیزی میگم یچیزی میشنوی....بعد کافیه بری پیشقدم شی اشتی کنی اون موقع خودشو برد پیت حساب میکنه دیگه واویلا

من خدارو اونجایی دیدم که برنامه های منو بهم میزد تا قشنگترشون کنه دورت بگردم خدا❤🌺
Doa telesm vojod nadare pas besh fk nakon Shayad bi manzor miad   Shayad kolan 3 bar om ...

نه کلا واسم سوال شد....درضمن طرف مقابل اهل مشاوره رفتن نیس...ممنون گلم

نه کلا واسم سوال شد....درضمن طرف مقابل اهل مشاوره رفتن نیس...ممنون گلم

Khodet  boro moshavere 

On niaz nis biad 

Khodet vase ink  aya edame bdi ya na

برای حاجت روایی من اگه تمایل داشتید یک صلوات بفرستید😘
بهتر خودت یا پدرت بهش زنگ بزنید تا بیاد تکلیفتو مشخص کنه من چهارساله عقدم دعوا زیاد میکنیم ولی قهر ن ...

نه بابام زیاد پیگیری کرده بیخیالن ایندفعه نه خودم میرم سمتش نه میزارم خانواده زنگش بزنن

قربونت برم فاطمه جون منم خیلی مشکلات داشتم تا همین دیشب حتی چندبار جلو چشمای شوهرم قصد خودکشی کردم ...

انشالا مشکلاتتون حل بشه وخوشبخت شی😗😗چشم عزیزم حتما میخونم😊