2777
2789
عنوان

مادرشوهر😲😲😨😨

| مشاهده متن کامل بحث + 3566 بازدید | 82 پست

فاطی بیا برو تاپیک و باز کن الان که بدبخت بشیم بره زود باش

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فاطی بیا برو تاپیک و باز کن الان که بدبخت بشیم بره زود باش

میگممممم فکرکردی زرنگی یا چی.؟؟  اونور تاپیک میزنی بعد حرررف میزنی و د برو که رفتی؟! نه جونم ازاین خبرا نیست..یکی بگی ده تا میخوری.

اولا تو عددی نیستی که کسی راجبت پیشم حرف بزنه این یک.

دو مثلا چی میخوای بگی،زبونت رو کن بینم.

اتفاقا امروز رو مود دعوام بگو تا حالتو جا بیارم.

کلا من ادمیم که خیلی مودب و باحوصلم اما اگر کسی پا رو دمم بزارم بدددددجووووور حالشو جا میارم.

باراخرتم باشه حرف میزنی قفل میکنی فهمیدی؟!!!

حالا هررری.

میگممممم فکرکردی زرنگی یا چی.؟؟  اونور تاپیک میزنی بعد حرررف میزنی و د برو که رفتی؟! نه جونم از ...

وای حرص خوردنی بدجور خوشم میاد تو فقط حرص بخور لامصب پسنم و از کجا پیدا کردی حالا😝😂😂😂😂

@نی_نی_یار_5  

عزیزم اون کاربری که باهات درموردش حرف زدم ایشونه 

چه حرصیم میخوره😂😂😂

خدایا مرسی بابت هدیه ای که بهم میخای بدی 😍 مرسی بابت این زندگی قشنگ و زیبا 😍 مرسی بابت فندوق کوچولوی خوشگلم که تو شکمم میذاری 😍 من مطمعنم که این ماه بهم یه نی نی خیلی خوشگل میدی😍مطنعنم که این ماه باردارم من شک ندارم😍 خدایا مرسی از توجه هات😍
وای حرص خوردنی بدجور خوشم میاد تو فقط حرص بخور لامصب پسنم و از کجا پیدا کردی حالا😝😂😂😂😂 @نی_نی ...

خخخخخ متاسفم واست عزیزم.تو کلا مشکل داری.اره نی نی یار بیاد چک کنه ببینه تو کدوم کاربری رو میگی .

@نی_نی_یار_5  لطفا رسیدگی کنین ببینم ایشوووون منو با کی اشتباه گرفته...همش راجب وقیح تاپیک میزنن و جو رو متشنج میکنن بعدم که میگیم تاپیک نزنین میاد میگه من زبون دراز دارم و فلان.

خخخخخ متاسفم واست عزیزم.تو کلا مشکل داری.اره نی نی یار بیاد چک کنه ببینه تو کدوم کاربری رو میگی . ...

😂😂😂

ببین من کلا جواب هر کسی رو نمیدم😂😂😂

همین الانم تو خصوصی با همین نی نی یار بودم الکی دستت و خسته نکن 

الانم میگم من جواب هرررررر کسسسسسیییییییییی رو نمیدم😂😂😂

لیاقت میخاد جواب دادن من 

توهم قرصاتو بخور شاید خوب شدی

راستی دیگه ریملایم نکن اسمت و میبینم تهوع میگیرم دفه بعدم ریپلایم کنی نمیخونم اصلا 

فقط  چشای خوشگلم با به اون اسمت میفته🤢😂😂

😂😂😂 ببین من کلا جواب هر کسی رو نمیدم😂😂😂 همین الانم تو خصوصی با همین نی نی یار بودم الکی دستت ...

کاملا مشخص که چجور شیرجه زدی رو اعلانات تا ریپ کنی...منم با تو حرفی ندارم.اما یکسری کاربرها دارن ازت اسکرین شات ..بزار پیداشون کنم میگم بزارن تا خوب حالت جا بیاد.اه اه حالم بهم خورد.نبینم دیگه اسمتو تو اعلاناتام.وگرنه دست و چشمت خسته میشه.  بابای