2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مبارکه عزیزم واسه منم دعا کن

هیچوقت نآمید نشو من ۵ ساله ک دارم فقط حرف میشنوم از دوروبریام خیلیا دلمو شکوندن فقط امیدم ب خدا بود انشالله خدا ب هر دومون نی نی ناز بدن بقول مادربزرگم اونقد بده ک نتونی جمعشون کنی  

۵ سال پیش ی بارداری داشتم ک سقط شد مثل الان اصلا علائم نداشتم یهو متوجه شدم ک چرا من پریود نمیشم یه ماه بعد عروسیم بود ک تست زدم دیدم مثبت شده ولی ۴ ماهه ک شد دکترم گفت بچه مشکل داره باید سقطش کنی

هیچوقت نآمید نشو من ۵ ساله ک دارم فقط حرف میشنوم از دوروبریام خیلیا دلمو شکوندن فقط امیدم ب خدا بود ...

ایشالله عزیزم ن ناامید نیستم ی بار اقدام کردم همون بار اول باردار شدم ولی توهفته ششم سقط شد ب خاطر رحم دوشاخ دکتر گف باید عکس رنگی بگیرم ک ببینه عمل میخواد یا ن ک رحمم بتونه بچه رو نگه داره دعا میکنم بدون عمل بتونم نگهش دارم بعد از گرفتن عکس رنگی مرداد ماه باید برم واسه اقدام دومی دعامیکنم بتونم نگهش دارم فقط ب امید خدا

خدایا شکرت بابت همونی که خودت میدونی🥰