2777
2789
عنوان

فولی۱۶

152 بازدید | 22 پست

سلام بچه ها چطورید.من دیروز ۱۲ سیکلم بود.قرص تاموکسیفن روزی۳تا و دوتا هم  hmgروزای۷و۹ پری زده بودم که تو سونو یه فولی۱۶ با ضخامت ۸/۷داشتم دکتر یه آمپول hmgدیگه داد که روز ۱۳ زدمو یه آمپولhcgکه گفتهروز ۱۵ بزنم برای آزادسازی .وسی با این شرایط باردار شده.شوهرمم واریکوسل داشته ۷اردیبهشت عمل کرد

منم این شرایط و داشتم ولی با ای یو ای باردار شدم

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم بعد چند وقت که نشه آی یو آی میکنن بنظرت؟

من سه سال دارو مصرف کردم. ولی پیش یه دکتر خوب که رفتم بعد شش ماه دارو گفت اگه بخوای آی یو آی میکنیم منم گفتم باشه

خدایا میشه بغلم کنی ؟🙏                                                موهامو ناز کنی؟🙏.                                                         گریه کنم 🥺                                                                            گریه کنم 🥲                                                                   گریه کنم 😭
من سه سال دارو مصرف کردم. ولی پیش یه دکتر خوب که رفتم بعد شش ماه دارو گفت اگه بخوای آی یو آی میکنیم ...

چه خوووب ،خداروشکر نتیجه گرفتی عزیزم

با اولین بار آی یو آی جواب گرفتی؟ هزینش چقدره؟ 

ببخشید زیاد سوال کردم

مــن،دلم روشن است...خــدا هنوز دوستمــان دارد ⁦♥️⁩🙃⁩
مونده به نظر دکترت و اینکه خودتون چی بخواین.دوست شوهر من دکترا بهشون گفته بودن باید آی یو آی کنین او ...

واای چقدر خوبه اینطوری 

وقتی پریود میشم انگار دنیا رو سرم خراب میشه

چه خوووب ،خداروشکر نتیجه گرفتی عزیزم با اولین بار آی یو آی جواب گرفتی؟ هزینش چقدره؟  ببخشید ز ...

من باراول مثبت شد سقط شد،بار دوم منفی شد، بار سوم خداروشکر مثبت شده و سالمه. با 50هزارتومن انجام دادم

من باراول مثبت شد سقط شد،بار دوم منفی شد، بار سوم خداروشکر مثبت شده و سالمه. با 50هزارتومن انجام داد ...

ای جوونم چه عالی

خدا حفظش کنه واستون

ما بیمه نداریم

فعلا هم فک نکنم پیشنهاد کنن

تو آزمایش و... هردومون سالمیم ولی نشده

عشقم کجا انجام دادی؟؟

قم بیمارستان نکویی مرکز ریحانه ربطی هم به بیمه نداره اونجا چون دولتیه و مخصوص کسایی که بچه ندارن خیلی ارزونه

قم بیمارستان نکویی مرکز ریحانه ربطی هم به بیمه نداره اونجا چون دولتیه و مخصوص کسایی که بچه ندارن خیل ...

آهان.چه جالب...نوبت دهیش سخته؟؟

من توبیمارستان صارم ۵۰۰ تومن دادم