2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ولی دردش به اندازه کشیدن باند یا همون فیتیله که توی بینی میزارن نیست

عشق مثل دریا هرگز متوقف نمیشه ♡عشق مثل ستاره میدرخشه  ♡عشق مثل خورشید گرم میکنه ♡عشق مثل گلها لطیفه ♡ عشق مثل تو زیباست ♡
کشیدن بخیه نه اصلا ولی ماساژ ارهههههه خیلییی کلی جیغ کشیدم 

آخ نگوووو من شنبه باید گچمو بردارم

خداوند با من است ،پس نخواهم ترسید انسان به من چه تواند کرد؟مزمور۱۱۸آیه۶

ماساژبرای همه نیست

برای من اصن بخیش دردنداشت خیلی کوچولو داخلیش دردکرد

💜نه توآنی که همانی💜 نه من آنم که تو دانی💜_________خدایا من به دستای توخیره شدم امیدمو ناامیدنکن 💔______اگه تونستی ازته دلت برای برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرست💔🤲🏼
ماساژبرای همه نیست برای من اصن بخیش دردنداشت خیلی کوچولو داخلیش دردکرد

چه دماغایی ماساژ میخواد

اصن نگران نباش،منم قبلش استرس داشتم گریه میکردم که این چ غلطی بودکردم شوهرم مادرم هرچی میگفتن دردنداره زیربارنمیرفتم،وقتی رفتم دیدم هیچ دردی نداشت ضایع شدم 😂😂پانسمان که اصن دردنداره

💜نه توآنی که همانی💜 نه من آنم که تو دانی💜_________خدایا من به دستای توخیره شدم امیدمو ناامیدنکن 💔______اگه تونستی ازته دلت برای برآورده شدن آرزوم یه صلوات بفرست💔🤲🏼
اصن نگران نباش،منم قبلش استرس داشتم گریه میکردم که این چ غلطی بودکردم شوهرم مادرم هرچی میگفتن دردندا ...

خدا کنه منم درد نداشته باشم

چه دماغایی ماساژ میخواد

نمیدونم ولی برای من دکترگفت نیازی نیست ورم بینیم حالت طبیعی داشت وکم میشد فک کنم کسایی که ورمشون خیلی زیاده و استخونشون خوب جانیوفتاده روماساژ میده،ولی ماساژودیدم برای بعضی بیماراداد خیلی دردداشتن جیغ میزدن