2777
2789

من واقعا فوبی بیمارستان دارم چون همیشه برای اتفاقات بد وخبرهای بد بیمارستانو تجربه کردم، آیا همچین چیزی تو ایران میشه، یعنی کسی تجربه داره، دکترها ماما ها مجوزشو دارند؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

بنظر منکه ایده ی عالیه بخدا منم شدیدا میترسم از محیط اونجا اتفاقا حاضرم خونه کارامو بکنن بخیه کنن هرکاری ولی اونجا نرم لامصب محیطش ترسناک واقعا اگه بشه و بیان عالیه ولی چون خونه کثیف و وسایل استریلیزه نیس شاید نشه

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 

چه کاریه آخه؟! اگه خدای نکرده بعد از بدنیا اومدن بچه ،بچه نیاز با ان آی سیو داشت چی؟!  اگه مادر دچار آمبولی بشه چی!؟

تو اکثر این کشورهایی که این کار رو باب کردند علتش صرفه جویی دولتهاشون در برابر هزینه درمانه، و متاسفانه مرگ و میر مادران و نوزادن هم تو اون کشورها کم نیست، ایران یکی از موفق ترین کشورها در زنده ماندن مادر و نوزاد هست، حتی توصیه میکنن بیمارستانی زایمان کنید که ریکاوری قوی داشته باشه

مگه تو روستایی ک قابله بیارن بالا سرت خو برو بیمارستان

روستا چیه بابا باکلاسا این کارو میکنن😂😂فیلماش هست توو خارج دو سه تا دکتر میان خونه خانونه توی آب خیلی راحت و قشنگ زایمان میکنه خیلی باکلاسه بابا برا پولداراست😂😂

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)
چون این کار تو کشورای دیگه انجام میشه، نه اینکه به صورت غافلگیری، با برنامه ریزی قبلی

بیمارستان استرلیزه هست و اگ بچه یا مادر خدای نکرده مشکلی داشتن فروا میتونن ب اتاق عمل برده شن و بهشوک بهتر رسیدگی شه...اونجا مطمعن تره

روستا چیه بابا باکلاسا این کارو میکنن😂😂فیلماش هست توو خارج دو سه تا دکتر میان خونه خانونه توی آب خ ...

امضات خفنه 🤪🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خداجون میدونی چقد دوستت دارم 😍 
امضات خفنه 🤪🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

فدااتم 😍✋😂

من یک زنم💪👧👩💎که میزنم به سیم اخر و میگم .منو ببین یه آدمم که از توئه پوسته تنم👌ندا منم،هوا منم صدای نسل ما منم.اگرچه بستی بالمو ...رها تر از رها منم😊😍اگرچه جنسه شیشَم.قوی تر از همیشه ام💪.نبین نحیفه ساقه هام .درخته کهنه ریشه ام🌳همیشه بوده باورم .که با تو من برابرم👌اگه قویه بازوهات.ب جاش منم یه مادرم💪(آهنگ زن از رانا منصور)