delrooba13 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 1098 عنوان ماهی گوپی 446 بازدید | 9 پست سلام بچه ها کی گوپی داره چقدر باید بهشون غذا بدم چند بار 1398/04/11 | 13:57 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۳۲۹۷ عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 6483 من خیلی کم غذا میدمشون دو سه روز یبارچند روز پیش هم مسافرت بودم 10 روز غذا ندادممهمتر از غذا بخاری اگه اکواریومت بخاری نداشته باشه خیلی زود میمیرن الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
delrooba13 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 1098 من خیلی کم غذا میدمشون دو سه روز یبار چند روز پیش هم مسافرت بودم 10 روز غذا ندادم مهمتر از غذا بخا ... من پمپ اکسیژنم خراب شده درش آوردم یکی دیگه قراره بگیرم هنوز نگرفتم
lovecrime عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 290 عزیزم غذاشون یه خورده بکوب سالم میدی نمیتونن بخورن روزی یه بار فقط صبح ها.تونمک پاش بریز دوباربپاش بسشونه زیادبدی میمیرن ها. لحظه هاراميگذرانديم تابه خوشبختي برسيم غافل ازاينكه خوشبختي درآن لحظه هابودكه گذرانديم.
delrooba13 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 1098 عزیزم غذاشون یه خورده بکوب سالم میدی نمیتونن بخورن روزی یه بار فقط صبح ها.تونمک پاش بریز دوباربپاش ب ... من غذا دارم کوبیده شده اندازه سره انگشت میدمش
lovecrime عضویت: 1398/03/28 تعداد پست: 290 من غذا دارم کوبیده شده اندازه سره انگشت میدمش خوبه اندازش فقط ماهی های خونگی نبایداب سردبریزی روشون واینکه آب جوشیده بزارتوخونه یه روزبمونه بعدعوض کن اگه اینارورعایت کنی اصلاهیچیشون نمیشه لحظه هاراميگذرانديم تابه خوشبختي برسيم غافل ازاينكه خوشبختي درآن لحظه هابودكه گذرانديم.
۳۲۹۷ عضویت: 1397/03/16 تعداد پست: 6483 من پمپ اکسیژنم خراب شده درش آوردم یکی دیگه قراره بگیرم هنوز نگرفتم اگه وسایلش جور باشن زیاد واسه غذا نگران نباش مال من بخاریشون خراب شد هر چی گوپی و نئون داشتم برفک زدن و مردن دوباره بخاری گرفتم و از نو ماهی گرفتم دیگه چیزیشون نشد الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
وطن67 عضویت: 1398/03/15 تعداد پست: 3521 برا من تو تنگ هستن...بخاری هم ندارنغذاهاشونم بعضی وقتا دو بار در رور گاهیم یه بار..در کل هفته ایی یکروزشو هم کلا غذا نمیدمیه بار در هفته زرده تخم مرغ ابپز رنده شدهیه بار هویج ابپز رنده شدهکاهوی ضدعفونی شده ریز شده پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
delrooba13 مدیر استارتر عضویت: 1397/08/05 تعداد پست: 1098 مرسی ولی ساختمون واقعا گرمه و نیازی به بخاری نیس
رضاhp عضویت: 1404/10/24 تعداد پست: 1 مرسی ولی ساختمون واقعا گرمه و نیازی به بخاری نیس درود به شما در مورد ماهی گوپی همونطور که دوستان گفتن مهمتر از غذا تصفیه اب و بخاری ساختمان و خونتون هر چقد گرم باشه مهم نیس مهم اینه که داخل آکواریوم دما یکسان باشه حتما دماسنج داشته باشیدخونتون ممکنه گرم باشه دمای آکواریوم مثلا ۲۵ باشه صبح اول وقت خونتون یه کم دماش فرق کنه دمای اب میاد پایین و این باعث اصلی تلفات ماهی گوپی موفق باشید