2777
2789

من خیلی کم غذا میدمشون دو سه روز یبار

چند روز پیش هم مسافرت بودم 10 روز غذا ندادم

مهمتر از غذا بخاری 

اگه اکواریومت بخاری نداشته باشه خیلی زود میمیرن

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏
من خیلی کم غذا میدمشون دو سه روز یبار چند روز پیش هم مسافرت بودم 10 روز غذا ندادم مهمتر از غذا بخا ...

من پمپ اکسیژنم خراب شده درش آوردم یکی دیگه قراره بگیرم هنوز نگرفتم

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

عزیزم غذاشون یه خورده بکوب سالم میدی نمیتونن بخورن روزی یه بار فقط صبح ها.تونمک پاش بریز دوباربپاش بسشونه زیادبدی میمیرن ها.

لحظه هاراميگذرانديم تابه خوشبختي برسيم غافل ازاينكه خوشبختي درآن لحظه هابودكه گذرانديم.  
من غذا دارم کوبیده شده اندازه سره انگشت میدمش

خوبه اندازش فقط ماهی های خونگی نبایداب سردبریزی روشون واینکه آب جوشیده بزارتوخونه یه روزبمونه بعدعوض کن اگه اینارورعایت کنی اصلاهیچیشون نمیشه

لحظه هاراميگذرانديم تابه خوشبختي برسيم غافل ازاينكه خوشبختي درآن لحظه هابودكه گذرانديم.  
من پمپ اکسیژنم خراب شده درش آوردم یکی دیگه قراره بگیرم هنوز نگرفتم

اگه وسایلش جور باشن زیاد واسه غذا نگران نباش 

مال من بخاریشون خراب شد هر چی گوپی و نئون داشتم برفک زدن و مردن دوباره بخاری گرفتم و از نو ماهی گرفتم دیگه چیزیشون نشد

الهم صلی علی محمد وآل محمد🤲 خواهش میکنم هرکی امضامو خوند واسه سلامتی داداشم یه صلوات بفرسته🙏🙏

برا من تو تنگ هستن...بخاری هم ندارن

غذاهاشونم بعضی وقتا دو بار در رور گاهیم یه بار..در کل هفته ایی یکروزشو هم کلا غذا نمیدم

یه بار در هفته زرده تخم مرغ ابپز  رنده شده

یه بار هویج ابپز رنده شده

کاهوی ضدعفونی شده ریز شده

پسر غیرتی دوس دارین؟اون پسره ک زنشو کشت الان دیگه مجرده⛔🚫
مرسی ولی ساختمون واقعا گرمه و نیازی به بخاری نیس

درود به شما

در مورد ماهی گوپی همونطور که دوستان گفتن مهمتر از غذا تصفیه اب و بخاری

ساختمان و خونتون هر چقد گرم باشه مهم نیس مهم اینه که داخل آکواریوم دما یکسان باشه حتما دماسنج داشته باشید

خونتون ممکنه گرم باشه دمای آکواریوم مثلا ۲۵ باشه

صبح اول وقت خونتون یه کم دماش فرق کنه دمای اب میاد پایین و این باعث اصلی تلفات ماهی گوپی

موفق باشید