2821
2789
عنوان

چشام ضعیفه

151 بازدید | 18 پست

هرروز احساس میکنم چشام ضعیف تر میشه اخرین بار ک رفتم گفتن چشم چپم ۰/۵ چشم راستم ۱ 

افسردگی گرفتم سنمم باید بالا تر باشه تا عمل کنم چیکار کنممممم😭😭😭😭😭😭

سرمه اثمد بزن آبجی جونم بهتر میشی😊این دیگ اینهمه ناراحتی نداره ، الحمدلله هنوز بینایی داری خیلی ها هستن نابینا متولد شدن یا بعد عمری نابینا شدن.

سرمه اثمد رو هر شب باید بزنی ، هفت یا پنج ، از چشم راست شروع ب چشم راست ختم میکنی .قبل خواب بزن عزیزم.

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

از راست به راست ،چجوری

ی بار راست ، بعد چشم چپ ک میشه دومین بار ، بعد برای سومین بار چشم راست ، برای چهارمین بار چشم چپ ،برای پنجمین بار چشم راست .

از چشم راست شروع ب چشم راست ختم منیکنی عزیزم😇

پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدلله الَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
متوجه شدم سرمه دارم امشب انجام میدم ،ولی نمیدونم سرمه ام چه جنسی هست،ممنون

سرمه اثمد اگ دیدی بگیر آبجی جونم ، رنگش سیاه تیست حالت طوسی تیره داره . سرمه زینتی مشکیه اما سرمه اثمد ک دارویی هست ن.اینجوری میتونی تشخیص بدی عزیزدلم 💞😇🌹

خدا چشمات رو نگهداره عزیزدلم

بهتر میشه واقعن؟

آره آبجی جونم ،خیلی خوبه . زمان بده هر شب بزن کم کم چشمات قوی میشه.این دیگ ناراحتی نداره عزیزدلم😇

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز