سرمه اثمد بزن آبجی جونم بهتر میشی😊این دیگ اینهمه ناراحتی نداره ، الحمدلله هنوز بینایی داری خیلی ها هستن نابینا متولد شدن یا بعد عمری نابینا شدن.
سرمه اثمد رو هر شب باید بزنی ، هفت یا پنج ، از چشم راست شروع ب چشم راست ختم میکنی .قبل خواب بزن عزیزم.
پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدللهالَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
سلام دخترا، من چند ساله از سامانلعیا خرید میکنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدلهاشون رو اونجا میذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.
گفتم اگه کسی دنبالشون میگرده، از اینجا میتونه پیداشون کنه
ی بار راست ، بعد چشم چپ ک میشه دومین بار ، بعد برای سومین بار چشم راست ، برای چهارمین بار چشم چپ ،برای پنجمین بار چشم راست .
از چشم راست شروع ب چشم راست ختم منیکنی عزیزم😇
پوشیه میزنم هدیه به مادرم حضرت زهرا سلام الله علیها ، قربة إلی الله🌹 الحمدللهالَّذی جَعَلنا مِن الْمُتَمَسِکینَ بِولایَةِ أَمیرَ الْمُؤْمِنین علیِ بنِ ابی طالب عَلیهِ السَّلام💚👈گر بهای شیعه بودن سر جدا گردیدن است ، ما به عشق مرتضی(ع) تاوان آن را میدهیم ⚪تا بماند تا ابد ذکر علی(ع) بر مأذنه ، هستی و دار و ندار و جانمان را میدهیم 👉🌹
آره آبجی جونم ،خیلی خوبه . زمان بده هر شب بزن کم کم چشمات قوی میشه.این دیگ ناراحتی نداره عزیزدلم😇