2777
2789
عنوان

واقعا چرا؟؟

182 بازدید | 30 پست

اینهمه خانمهای جوان و بعضا تازه عروس اینجا میان میگن کتک میخوریم و اینجور حرفها....واقعا چه کار میکنین و چه جور بحثهایی میکنین که کار به اینجا میکشه؟ متاسف میشم واقعا. منم متاهل و بچه دار هستم بهرحال اختلاف و بحث پیش میاد اما اینجا همه (حالا همه که نه، ولی اکثریت قریب به اتفاق) با هر بحثی کارشون به درگیری فیزیکی میکشه....چرا واقعا؟ ضمنا من یه توضیحم بدم که کاربر قدیمی ام بعد از حدود یکسال مجددا اومدم.‌نگید که تازه اومدی و نمیدونی چه خبره و اینا. همین امروز که اومدم چندین مورد خوندم که کتک خوردن. واقعا چرا به این سادگی کتک میزنین و کتک میخورین؟ خیلی حرفه بخدا. کتک! مگه میشه به این راحتی کار به کتک برسه؟

تقصیر خانوما نیس مردای اینجوری افسارپاره میکنن

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

جوون هستن و حاضر نیستن بحث نکنن و متاسفانه سیاست ندارن که چطور برخورد کنن

بحَقّ الحُسَین                                                                             اللهُمَّ عَجِّل لِوَلِیِّكَ الفَرَج                                                                   🖤🖤🖤🖤                                                                              دعای من در روضه                                                                 اباعبدلله الحسین علیه السلام                                                                        فقط ظهور امام زمانم
تقصیر خانوما نیس مردای اینجوری افسارپاره میکنن

بهر حال نمیشه که همیشه تقصیر خانمها باشه. ببین چه به روز اعصاب و روان اون مرد اوردن سر چیزهای کم اهمیت اینقدر گیر دادن. البته باز آدم توی زندگیه مردم نیست. اما نمیشه که فقطططط مرد نامتعادل داشته باشیم. 

حالم بهم میخوره از مردایه حق به جانب😏

من میگم کجای کار خانما میلنگه که مردها اینطور میشن؟ خیلیا با عشق و عاشقی ازدواج میکنن پسره بخاطر دختره تو روی خانوادش وایمیسته اما همینا میان و میگن کتک خوردیم اصلا نمیفهمم مگه میشه

بهر حال نمیشه که همیشه تقصیر خانمها باشه. ببین چه به روز اعصاب و روان اون مرد اوردن سر چیزهای کم اهم ...

اوضاع خراب جامعه رو قبول دارم اما هستن مردایی ک واقعا مرد هستن...بنظر من بحث هرقدر جدی مرد نباید از زور بازو استفاده کنه...وقتی به زور بازو روی میارن یعنی ضعف دارن یعنی حرفی ندارن یعنی بیمارن

خدایا تا تو کنارمی نمیترسه دلم...بمون پیشم مثل هر ثانیه از زندگیم ک بودنت رو واضحتر از هر بودنی حس کردم...مرسی ک بهم فرصت زندگی کردن،عاشق شدن،بچگی کردن و بزرگ شدن دادی...خدایا بابت همه نعمتهایی ک دادی و ندادی شکرت😍
بهر حال نمیشه که همیشه تقصیر خانمها باشه. ببین چه به روز اعصاب و روان اون مرد اوردن سر چیزهای کم اهم ...

عزیزم بخاطر فشارای زندگی و مسائل اقتصادی هم هست مثلا من دیشب خیلی با شوهرم خوش و خرم بودیم تو ماشین گفت از کجا برم فلان جا  یه کلمه گفتم مستقیم برو دیگه هر چی به دهنش اومد به من گفت اصلا مونده بودم مگه من چی گفتم که اینکارو کرد 

لاحول و لاقوه الا بالله العلی العظیم