2777
2789
عنوان

شپش😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 505 بازدید | 52 پست

واقعا اینجور والدین مثل خواهرشوهر تو نمونه بیشعوری هستن ، یکی بچه اش رو با همین.وضعیت فرستاد مهد ، پسر من هم چند سال پیش مبتلا شد درست همونروز با دوچرخه اش خورد زمین و چونه اش پاره شده بود و بردیمش اتاق عمل ، فکر کن طفلک بچه رو چجوری توی وان خوابوندم زیر سرش بالشت پلاستیکی گذاشتم که آب به بخیه هاش نخوره و به سرش شامپو مخصوص زدم و در عین حال مجبور بودم تماااام خونه رو پاکسازی کنم 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
واقعا  چقد  اسفند  چقد آب موهای دخترام خیلی بلند

ی استکان اسپند بریز دوتا استکان اب بزار خوب بجوشه رنگ سیاه ک شد ک تمام مزه شو پس داد اسپری کن ب موهاشون عالی دخترمنم پارسال گرفته بود همین کارو کردم بعد توی همون اب اسپند حنا خیس کردم موهاشو حنا کردم چندساعت بود شستم اینکار بکنی خیالت راحت راحت میشه

خدای ممنونتم بخاطر گل دخترام 😍😍😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

موهاشون  چک کردم دختر بزرگه ام موهاش یکم شوره داره منم تا حالا شپش از نزدیگ ندیدم که  نم ...

پشت سر و پشت گوششون رو چک کن. اگه دونه های سفیدی مثل شوره چسبیده به ساقه ی مو نزدیک کف سر که با تکون دادن نمی ریزه و حتما باید با ناخن بکنی ، تخم شپش هست . وگرنه خیالت راحت

واقعا اینجور والدین مثل خواهرشوهر تو نمونه بیشعوری هستن ، یکی بچه اش رو با همین.وضعیت فرستاد مهد ، پ ...

خیلی سخته   واقعا  

من از دیروز   دارم دیونه میشم

آخرش نفهمیدم،وقتی به ماخوش میگذره،چرا عقربه های ساعت هیجان زده میشن؟!!
خیلی  بد    اصلا  از دیروز  ذهنم روی موهای دخترام

دیگه از این ببعد مواظب باش حتی نزار ی ثانیه روسری کسی دیگه رو سر کنن یا رو بالش کسی بخوابن. من ک عصبی میشم اگه کسی سرشو بیاره نزدیک پسرم قشنگ داد میزنم😁

لیلی آن عشقم که مجنونش تو باشی💕
پشت سر و پشت گوششون رو چک کن. اگه دونه های سفیدی مثل شوره چسبیده به ساقه ی مو نزدیک کف سر که با تکون ...

مرسی عزیزم  از دیروز  دارم  لا به لای موهاشون رو   سرکه اسپری میکنم

و با شونه ریز شونه میزنم

موهاشون  چک کردم دختر بزرگه ام موهاش یکم شوره داره منم تا حالا شپش از نزدیگ ندیدم که  نم ...

روزه ی شک دار نگیر امروز ببرشون بهداشت یا درمانگاه چک کنن 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید
دیگه از این ببعد مواظب باش حتی نزار ی ثانیه روسری کسی دیگه رو سر کنن یا رو بالش کسی بخوابن. من ک عصب ...

‌خواهر شوهر بیشعورم  باید  میگفت  که شپش دارن

خونه ش کوچیکه  همه پیش هم بودیم  ۳ روز پشت هم  حداقل ۶ ساعت

نگفت  روز سوم  دیدم  داره موهای دخترش شونه میزنه اونم غر غر که بسه 

پرسیدم چی شده

گفت دارم شپش میگیرم

مرسی عزیزم  از دیروز  دارم  لا به لای موهاشون رو   سرکه اسپری میکنم و با شونه ر ...

چرا خودتو عذاب میدی. اول ببین شپش دارن؟

خودت هم نمی تونی چک کنی برو پایگاه بهداشت.

اگه شپش باشه با سرکه و شونه نمیره . حتما باید شامپوی مخصوص بزنی

پسر منم از برادرزاده ام گرفته بود وای چ استرسی بود روزی 4 بار موهاشو زیرو رو میکردم از ترس شوهرم ک م ...

قیمتش چقدر بود و چ جوری بود شونش

خدای ممنونتم بخاطر گل دخترام 😍😍😘😘😘😚😚😚😚😚😚😚😚😙😙😙
روزه ی شک دار نگیر امروز ببرشون بهداشت یا درمانگاه چک کنن 

فردا صبح میبرم  امروز شوهرم نیست اینجا هم غریب ام  

چرا خودتو عذاب میدی. اول ببین شپش دارن؟ خودت هم نمی تونی چک کنی برو پایگاه بهداشت. اگه شپش باشه با ...

امروزم  با سرکه و شامپو نرم کننده سر میکنم  غروب یا فردا میرم  دنبال شامپو  مخصوص

خیلی سخته   واقعا   من از دیروز   دارم دیونه میشم

من که انقدر گریه کردم ، هنوزم اسم شپش میاد حالم بد میشه با اینکه چند سال گذشته

آخه دستور درمانش به صورت اصولی اینه که همون روزی که شامپو میزنی باید همه خونه هم پاکسازی بشه یعنی بعد استفاده شامپو نباید با ملحفه و لباسی که قبلا استفاده شده در تماس بود

حالا اینا رو بهت میگم که خدای نکرده اگه برات پیش اومد انحام بده و حتماهمه باید همزمان باشه اگه اینکارو نکنی ریشه کن نمیشن

1) ملحفه ، حوله و لباسها رو با آب بالای 60 درجه بشور

2) عروسکها و کوسن های پشمکی و لباسهای خاص هر چیز،ظریفی که قابل شستن با آب داغ نیست توی کیسع های بزرگ گره بزن و تا دو هفته درش رو باز نکن 

3)مبل و فرش و محوطه ای که بچه ها بیشتر مشغول بازی هستن ، دراز میکش و سرشون رو تکیه میدن حسابی جاروبرقی و اگه داری بخارشور بزن

من که انقدر گریه کردم ، هنوزم اسم شپش میاد حالم بد میشه با اینکه چند سال گذشته آخه دستور درمانش به ...

دیروز کل خونه رو جارو زدم 

بالش و روتختی شون رو  گذاشتم توی تراس  هوا بخوره و بهشون سرکه اسپری کردم   عروسکاشونم  روی دیوار آویزون باهاش بازی نمیکنن

دیروز کل خونه رو جارو زدم  بالش و روتختی شون رو  گذاشتم توی تراس  هوا بخوره و بهشون ...

هوا خوردن فایده ای نداره اون سرکه رو هم بذار کنار گرفتی دستت به همه جا اسپری،میکنی :)

ملحفه ها و روتختی و رو بالشی و اینارو باید بندازی ماشین با دمای 60 بشوری 

اگه اتوی مو داری موهای بچه ها رو از ریشه دسته های باریک اتو بکش خیلی وقت میبره حوصله میخواد ولی خیلی موثره