2777
2789
عنوان

برادر شوهر

810 بازدید | 39 پست

سلام

بچه ها برادرشوهر 24.25 سالشه

2 ساله تولد میگیره مارو دعوت نمیکنه

حالا اقای شوهر میگه ما امسال دعوتش کنیم خونمون و کیک بگیریمو کادو

جالبه چند روز پیش تولد گرفته تو کافه با دوستاش و خواهرشوهرم

حالا من به خاطر شوهرم که دید خیلی توجه نکردم به حرفش و ناراحت شد تصمیم دارم بگم بیان

تو دلم هی میگم فکر کن داداش خودته اشکال نداره گذشت از بزرگتراس ولی واقعا فقط تلقینه

حالا اینا به کنار

به نظرتون کادو چی بگیرم؟ میتونم گرون بخرم ولی نمیخوااااام... تا 100 تومن یه چی به چشم بیاد چیه؟

میخوام بگم فردا بیان

مادرشوهرم یه بار اومدن خونمون گفت اسنکات هنوز مزش زیر زبونمه حالا میخوام اسنک درست کنم حتما با یه چی دیگه. به نظرتون دیگه چی درست کنم؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تولد برای برادر شوهر 😩😩اونم ۲۴ ساله😩😩😩مامانش براش بگیره شما هم برید کادو ببرید اصلا نمیفهمم چرا شما باید بگیرید😞😞😞😞 یه شب دیگه دعوت کن اسنک بده به مادر شوهرت😐😐😐

دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم

اووووووووو واسش تولد نگیر.کادو هم نگیر

یک مهمانی بگیر و غذای مورد علاقشون رو درست کن و اسنک.

بعد بگو عه راستی تولدت مبارک من خبر نداشتم.مگه مهمونی هم گرفتی؟ ÷س چرا ما رو دعوت نکردی؟

یه جورایی بهش برسون

فقط مادرشوهره.خخخخخ.عزیزم چه مهربون.نمردیم یه مادرشوهر تونینی سایت تعریف کردازعروس.اشتباه مگه براتو وشوهرت تولد وکادو گرفتن.چیزی که عوض داره گله نداره.سال دیگه اگه براش نگیری ناراحت میشن .

کوفت بده بخورن اینو میگم یادت بمونه،از این به بعد بیچاره شدی چون شوهرت یاد گرفته با قهر و ناراحتی ...

👍👍👍👍

دختر قشنگم دنیز خانم ۹۸/۱۰/۱۰ ساعت ۱۰:۱۰ امد بغل مامانش قربونت برم دختر نازم

با صد تومن میتونی یه تی شرت بخری یا اگه صدو خورده ای پول بدی ادکلن چمیستری اجمل هم بنظرم خوبه هم قیمتش مناسبه و هم خوشبو و موندگاریشم خیلی خوبه.

واسه شام هم ک خیلی چیزا میتونی درست کنی اگه با پلو میخای باشه فسنجون یا مرغ شکم پر. شامی. قرمه سبزی. اگه میخوای نونی نباشه. کیک مرغ. سالاد الویه .سالاد ماکارونی.کشک بادمجون. شامی بدون پلو

کوفت بده بخورن اینو میگم یادت بمونه،از این به بعد بیچاره شدی چون شوهرت یاد گرفته با قهر و ناراحتی ...

دمت. گرم درست گفتی.فقط اسی بگه تولد داداشت با تولد فلان شخص خونوادم تو یه روز بگیرم دمش قیچی میشه.اصلا خوشم نمیاد این کارا.ادن یکم باید غردر شخصیت برای خودش بدونه.دعوتت نمیکنه تولدش بعد طرف میخواد براش جشن بگیره.خوبه مادر داره خوده مادرش بگیره تو خونش.تابلو میخواد شوهر اسی به اصرار خودشو تو دله داداشش جا بده.اسی هنوز وقت هست بزن به بیخیالی. دو روز شوهرت قهر میکنه.نهایت کادو بگیره بده بهش.تولد کنسل کن.

غلط کرده یه بار خر شدم والا

دیگه کلا قرار نیست گوش دراز باشم که والاااااااااا

تازه تولد مامانش چیزی نگرفتیم منم به روی خودم نیوردم

روز مادر هم مامانم مریض بود باز چیزی نگرفتیم

الان دارم یه جوریایی باج میدم

میگم همیشه هم خانوادشو حساب نکنم یه جا میبره یه جا وا بدم دیگه، ندم؟

بعضی چه پرتوقع شدن جوری برخورد میکنن انگارخسیسی.اخه بگو شمامگه اینکاررو براکسی میکنید.بعد توروخداتولد بچه کمه که این ۲۴سن میخواد تولد بگیرید بقول پژمان بازغی بذار خانوادها راحت باشن تولد چشم وهم چشمی سن بالا مد نکنید تاخانوادها احساس راحتی ومعذب نشن میگفت تولد بچه هااشکال ندارن.بابا دنبال مد نباشیم.

من باشم دعوت نمیکنم یبار دیگه هم شوهرم حرفی بزنه چنان دعووایی راه میندازم که واسه همیشه یادش بمونه ...

به دوستمون گفتم کادو روز مادر و کادو تولد مامانشو پیچوندم

از اون طرف برای مامانمو بابامو داداشم سنگ تموم میزاریم و مثلا میخوام یه بار هم من وا بدم دیگه

اگه همه فامیل و دعوت میکنه و شما رو نمیگه حق دارین دلخور بشین ولی اگه جوونا رو میگه و شما سنتون بالاست یا زوجها رو میگه و شما بچه دارین دلخور نشین

حالا شاید برادر شوهرتون یه مهمون ویژه داره که اون مهمون با شما راحت نیست یا از شما خوشش نمیاد

تولد برای برادر شوهر 😩😩اونم ۲۴ ساله😩😩😩مامانش براش بگیره شما هم برید کادو ببرید اصلا نمیفهمم چرا ...

بابا یه بار بزارید مهربون باشم هرچی تلقین کرده بودم به خودم پرید