2821
2789
عنوان

اسم دختر

136 بازدید | 26 پست

نظر بدید کدوم قشنگ تر

مهسا

درسا

آدرینا

آوا

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اوا😍

همیشه دلیلی برای گریه کردن وجود داره...ما به یک جوک دوبار نمیخندیم پس چرا برای یک مشکل دوبار غصه بخوریم!؟...این بستگی به تو داره که لبخند بزنی یا گریه کنی و غصه بخوری☺

ممنون میشم نظراتونو رو اون چند اسم بگید، اخه معنی اسمشونو دوست دارم هم اینکه راحت و قشنگ از نظرم، ولی نمیدونم کدوم رو انتخاب کنیم

خدایا شکرت .عشق زندگیم پسر عزیزم آمدنت رنگ و بوی دیگری به زندگیم بخشید ای کاش خدا بر من منت میگذاشت و دختری به من میبخشید که تا پایان عمر سپاسگزار لطف بینهایتش باشم.
من ۷ روزه نی نی دار شدم،اسم دخملم رو گذاشتم مهرسا

ای جانم ،مبارک عزیزم، مهرسا پر تو خونوادمون

2824
2823
2791
2779
2792
داغ ترین های تاپیک های امروز