2777
2789
عنوان

جاری

| مشاهده متن کامل بحث + 443 بازدید | 33 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بانوی عزیز، بارها پیش آمده که از زبان خانم های مختلف این کلام رو شنیدم که در فلان جا به من بی محلی میشه

عرض به خدمت شما دوست عزیز که ما زنان توی جامعه بیشترین آسیب روانی رو خودمون به خودمون وارد میکنیم این از جمله آسیب هایی هست ناشی از کمبود اعتماد بنفس هست دوست عزیزم قرار نیست ما با تمام جهان رابطه دوستانه و صمیمانه داشته باشیم گاهی افراد ما رو دوست ندارند و کاملا با ما متفاوت هستند حال این عدم علاقه ریشه های مختلفی داره

توصیه من بشما این هست که به اختلافات دامن نزنید و خودتون رو در حدی بلند نظر کنید که علاقه یا عدم علاقه دیگران به روح شما اسیب نزنه و بجای فکر کردن به این موضوعات واقعا کوچک به فکر تعالی روحی و پیشرفت شخصیتی مثبت خودتون باشید یادتون باشه اگه به بقیه اجازه بدین نحوه رفتار شما رو تعیین خودتونو حقیر کردین اجازه ندید بدی دیگران شما رو بد کنه

بابت طولانی شدن صحبت عذر میخوام

یاحق

اصلا عکس العمل نشون نده کلا مهم نباشه واست..

آخه مثلا جاریم مهمونی میده از روی سیاستشم شده منم دعوت میکنه. چه دعوتی!! همش پیش اونه با اون حرف میزنه تعارف میکنه منم شبی برگ چغندر میگه بیا که یه وقت حرفی براش در نیارن خدایی نکرده وجهش تو فامیل شوهر خراب شه🙄خواهرشوهرم دقیقا مهمونی خونه ی خودش همینکارارو میکنه

عزیزم بیکاری بخدا بزار بگم برات ما سه تا عروسیم و یه خواهر شوهرم داریم اخلاقاشونم بیش از حد وحشتناکه کلااااااا با همشون قطع رابطه کردم بجز یکی از جاری هام که با هم صمیمی هستیم نه نظر کسی برام مهمه نه حرف و حدیث ها که میگن کینه ای هستی و گذشت نداری مهم آرامش اعصاب خودمه

بانوی عزیز، بارها پیش آمده که از زبان خانم های مختلف این کلام رو شنیدم که در فلان جا به من بی محلی م ...

خوهرشوهرم همش میگه بچه جاریت خوبه بچه ی توام باید اینجوری باشه. اون اینجوری اون اونجوریه.بچه ی اون  گریه نمیکنه ساکته بچه ی تو همش ونگ میزنه.جلو خودمم نگه پشت سرم میگه، چون با اون صمیمی شده دیگه بچه ی اونم شده استوره براش. خب من به عنوانِ یک مادر دیگه نمیتونم ناراحت نشم اگرم به شوهرمم بگم نریم اونجا بدتر جبهه میگیره یا خانواده شوهرم با من بد میشن که چرا رفتو امد نمیکنی

عزیزم یه دوستی دارم همیشه میگه من نه منتظر شوهر میمونم از حقم دفاع کنه نه میتونم ساکت بشینم هرکدومشون هر حرفی بزنن خیلی شیک و مجلسی جواب حرفو میکوبم تو سرشون من امتحان نکردم ولی ببین تو میتونی

عزیزم بیکاری بخدا بزار بگم برات ما سه تا عروسیم و یه خواهر شوهرم داریم اخلاقاشونم بیش از حد وحشتناکه ...

خوشبحالت ای کاش منم اراده ی تورو داشتم. تو خانواده شوهر من کافیه یکم کمتر کنی رفتو آمدو دیگه هر چی بخوان میگن(حسوده، مارو ازهم دور کرده، فلان شدس..) 

خوشبحالت ای کاش منم اراده ی تورو داشتم. تو خانواده شوهر من کافیه یکم کمتر کنی رفتو آمدو دیگه هر چی ب ...

خو پس چی فک‌میکنی مال من خیلییییی بدتراشو میگن ولی من تصمیم خودمو گرفتم بودن کنارشون بیشتر آزارم میده چه نزدیکشون باشم‌چه دور حرفا و رفتارها و دخالتهاشون سر جاشه حداقل اینجوری یکم آرامشم‌ بیشتره میگم منم تلافی کارشونو کردم آخه خیییلی حرص میخورن که محلشون نمیدم