2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عروسين كيه؟ ما يكسال ونيمه عقديم ماهم زياد  دور نيس دوسه ساعت راهه  منم اوايل همسرم دعوا ...

نمیدووووونم کیه هروقت خونمون تموم بشه که به احتمال زیاد بمونه بعد محرم صفر چون این طرف نمیشه تموم کردکارارو اما دلم میخواست قبله محرم برم خونه خودم...شوهر من خیلی ادم منطقی ایی خوبیه اماااااا نمیدونم چرا هیچ جوره قبول نمیکنه که من نرم خونشون چون ما خونه بابام اینا راحت نیستیم اصلا اون نمیتونه بیاد بمونه اما خونه اونا راحتیم باهم میخوابیم و اینا میگه باید بیای بخدا دهنم صاف شده خستم خسته سه ساله دارم جون میکنم تموم شدنی نیست که نیست

مثلِ نفس هايم دوستت دارم..همانقدر بي اختيار..همان قدر تا پاي جان❤️🙈
نمیدووووونم کیه هروقت خونمون تموم بشه که به احتمال زیاد بمونه بعد محرم صفر چون این طرف نمیشه تموم کر ...

عزیزم صبر کن برای حال دلت صلوات فرستادم ان شاءالله هر چ زودتر هممون به خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگیمووووون

نمیدووووونم کیه هروقت خونمون تموم بشه که به احتمال زیاد بمونه بعد محرم صفر چون این طرف نمیشه تموم کر ...

درك ميكنم واقعا سخته منم انقدر فشار اوردم ك نيوفتاد بعد محرم

ميشه براي  باباي نازنينم ي حمد بخوني 🌹خيلي زود بود براي رفتنت پدرم😔😭
عزیزم صبر کن برای حال دلت صلوات فرستادم ان شاءالله هر چ زودتر هممون به خوبی و خوشی بریم سر خونه زندگ ...

چقدر دیگه صبر کنم بخدا به قول معروف صبردونم تموم شده واقعا خودت که میدونی چقدرررر ادم تو این دوران اذیت میشه مخصوصاوقتی سه سال باشه😔 ممنون فداتشم منم واست صلوات میفرستم😘

درك ميكنم واقعا سخته منم انقدر فشار اوردم ك نيوفتاد بعد محرم

خوش بحالت دست راستت رو سر من...انشالله خدا مارو هم کمک کنه❤️

منم بیدارم و دارم به بچه هام ک خابن نگا میکنم ک نکنه بعد از عمل ابدو بمیرم و بی مادر بشن!

کوچیکه فقط ۱۸ ماهشه

هر آرزویی داشته باشید برآورده میشه. چون وقتی چیزی به دلتون می افته، یعنی خدا استعدادش رو در شما دیده...
چقدر دیگه صبر کنم بخدا به قول معروف صبردونم تموم شده واقعا خودت که میدونی چقدرررر ادم تو این دوران ا ...

من ۷ماهه عزیزم ولی داغون شدم باور میکنی جهازم تکمیله خونمون اماده است اما خانواده همسرم یک ذره همکاری نمیکنن برای عروسی بخدا خسته شدم از بلاتکلیفی به همسرمم میگم پشت خانوادش در میاد میگه بابام مریضه نمیتونه فلان و بهمان باباش پاش درده 

من ۷ماهه عزیزم ولی داغون شدم باور میکنی جهازم تکمیله خونمون اماده است اما خانواده همسرم یک ذره همکار ...

خب گیرم اومدیم باباش حالا حالاها خوب نشد اونوقت تکلیف شما چیه...بیا شمام که همه چیتون کامله اما خانوادش هیچ کار نمیکنن انشالله خدا خودش یه کاری کنه همههههه جوونا هررررمشکلی دارن حل بشه ماهم توشون

خب گیرم اومدیم باباش حالا حالاها خوب نشد اونوقت تکلیف شما چیه...بیا شمام که همه چیتون کامله اما خانو ...

عزیزم پدرشوهرم توی تصادف اینجوری شده درست نمیشه ولی خیلی بیخیالن هیچکاری نمیکنن خودم ب همسرم فشار اوردم گفت یا اخر این ماه یا اول مرداد اما وقتی کاری نکردیم بدرد نمیخوره ک خدا کنه تا اخر مرداد هممون تاپیک عروس شدنمون رو بزنیم اگه خدا بخوووواد من هر روز دعا میخونم از اینترنت سرچ کن هست برای اینکه مشکلات از جلومون دور شن یا صلوات بده خیلی کمک میکنه عزیزم

عزیزم پدرشوهرم توی تصادف اینجوری شده درست نمیشه ولی خیلی بیخیالن هیچکاری نمیکنن خودم ب همسرم فشار او ...

ای جان عزیزم خداااا از دهنت بشنوه وااااقعا انشالله به امید خدا خودش کمک کنه دیگه ماها که کاری ازمون بر نمیاد...🥰