2777
2789
عنوان

چرخ روزگار

372 بازدید | 22 پست

سلام خانمها. یه موضوعی هست کمک و مشورت میخوام ازتون

یکی از فامیلای پدرم دو سه سال قبل با یک اقایی عقد کردن و متاسفانه بعد از دو سه ماه جدا شدن و کلی پشت سر اون اقا حرف زدن که اصلا تعادل روحی نداشته و خسیس بوده و بدبین بوده و این حرفا

یک سال بعد ازجدایی ،این خانم با یک اقایی که خیلی هم به هم میخوردن و قیافه و وضع مالی خوبی داشت ازدواج کرد و خیلی هم خوشبخت شد تا اینکه حدود دو ماه قبل مادرشوهر سابق این خانم با منزل مادر من تماس گرفت

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

و از خواهر کوچیکتر من خواستگاری کرد برای همین پسرش. ما اول جواب رد دادیم چون اصلا موجه نمیدونستیم این اقا رو. ولی مادرش چندین بار دیگه هم تماس گرفت و خیلی اصرار کرد گویا پسرش خواهرم رو در محل کارش دیده بود و پسندیده بود

خلاصه خواهرم گفت که اصلا حرفهایی که پشت این اقا زدن درست نیست و خیلی خیلی از همه نظر موجه و متشخص هست. و ما هم قرار جلسه خواستگاری گذاشتیم و چندین بار بعد هم باز اومدن و رفتن و دیدیم که واقعا خیلی پسر خوبیه هم از نظر اخلاق هم ادب هم قیافه هم خانواده . گویا فقط با اون خانم از نظر عقیده هم نظر نبوده . و تمام این حرفها پشت سرش دروغ بوده. خیلی هم تحقیق کردیم و همه فقط تعریفش رو میدادن