2777
2789
عنوان

چرخ روزگار

372 بازدید | 22 پست

سلام خانمها. یه موضوعی هست کمک و مشورت میخوام ازتون

یکی از فامیلای پدرم دو سه سال قبل با یک اقایی عقد کردن و متاسفانه بعد از دو سه ماه جدا شدن و کلی پشت سر اون اقا حرف زدن که اصلا تعادل روحی نداشته و خسیس بوده و بدبین بوده و این حرفا

یک سال بعد ازجدایی ،این خانم با یک اقایی که خیلی هم به هم میخوردن و قیافه و وضع مالی خوبی داشت ازدواج کرد و خیلی هم خوشبخت شد تا اینکه حدود دو ماه قبل مادرشوهر سابق این خانم با منزل مادر من تماس گرفت

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

و از خواهر کوچیکتر من خواستگاری کرد برای همین پسرش. ما اول جواب رد دادیم چون اصلا موجه نمیدونستیم این اقا رو. ولی مادرش چندین بار دیگه هم تماس گرفت و خیلی اصرار کرد گویا پسرش خواهرم رو در محل کارش دیده بود و پسندیده بود

خلاصه خواهرم گفت که اصلا حرفهایی که پشت این اقا زدن درست نیست و خیلی خیلی از همه نظر موجه و متشخص هست. و ما هم قرار جلسه خواستگاری گذاشتیم و چندین بار بعد هم باز اومدن و رفتن و دیدیم که واقعا خیلی پسر خوبیه هم از نظر اخلاق هم ادب هم قیافه هم خانواده . گویا فقط با اون خانم از نظر عقیده هم نظر نبوده . و تمام این حرفها پشت سرش دروغ بوده. خیلی هم تحقیق کردیم و همه فقط تعریفش رو میدادن