2821
2789
عنوان

چرخ روزگار

372 بازدید | 22 پست

سلام خانمها. یه موضوعی هست کمک و مشورت میخوام ازتون

یکی از فامیلای پدرم دو سه سال قبل با یک اقایی عقد کردن و متاسفانه بعد از دو سه ماه جدا شدن و کلی پشت سر اون اقا حرف زدن که اصلا تعادل روحی نداشته و خسیس بوده و بدبین بوده و این حرفا

یک سال بعد ازجدایی ،این خانم با یک اقایی که خیلی هم به هم میخوردن و قیافه و وضع مالی خوبی داشت ازدواج کرد و خیلی هم خوشبخت شد تا اینکه حدود دو ماه قبل مادرشوهر سابق این خانم با منزل مادر من تماس گرفت

چنان نماند و  چنین نیز نخواهد ماند 

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

و از خواهر کوچیکتر من خواستگاری کرد برای همین پسرش. ما اول جواب رد دادیم چون اصلا موجه نمیدونستیم این اقا رو. ولی مادرش چندین بار دیگه هم تماس گرفت و خیلی اصرار کرد گویا پسرش خواهرم رو در محل کارش دیده بود و پسندیده بود

خلاصه خواهرم گفت که اصلا حرفهایی که پشت این اقا زدن درست نیست و خیلی خیلی از همه نظر موجه و متشخص هست. و ما هم قرار جلسه خواستگاری گذاشتیم و چندین بار بعد هم باز اومدن و رفتن و دیدیم که واقعا خیلی پسر خوبیه هم از نظر اخلاق هم ادب هم قیافه هم خانواده . گویا فقط با اون خانم از نظر عقیده هم نظر نبوده . و تمام این حرفها پشت سرش دروغ بوده. خیلی هم تحقیق کردیم و همه فقط تعریفش رو میدادن

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز