zaaaaaaaaaari مدیر استارتر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 296 عنوان خون 76 بازدید | 6 پست سلام خانما دوسه روزه از خواب بیدار میشم صبح ها وقتی دهنمو میشورم خون داخل دهنمه...میترسم نمیدونید چرا؟کسی تا بحال اینطور نشده؟ قد و قامت تو اِقامه را زیبا کرد،وصف رخ تو چکامه را زیبا کرد،بی عشق تو هویت من جعلی بود،نام تو شناسنامه را زیبا کرد.😍 1398/04/11 | 01:16 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
zaaaaaaaaaari مدیر استارتر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 296 یعنی علائم چی میتونه باشه؟ قد و قامت تو اِقامه را زیبا کرد،وصف رخ تو چکامه را زیبا کرد،بی عشق تو هویت من جعلی بود،نام تو شناسنامه را زیبا کرد.😍
پسرم_نفسمه عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 4454 فکرکنم دندونت باشه یالثه کاربرقدیمی هستم بنا به دلایلی که خودشون میدونن ومن نمیدونم کاربری قبلیمو حذف کردن😒😒😒😒
mamandonya عضویت: 1397/11/27 تعداد پست: 9220 شاید لثه هات خونریزی میکنن مامانم اینجور بود رفت دکتر گفت لثه هات خونریزی میکنن بخاطر اینه و دارو بهش داد خوب شد پسرم منو بابایی و آجی دنیا بی صبرانه منتظر به دنیا اومدن و گرفتن دست های کوچولوت هستیم خاله ها میشه برای سلامتی پسرم صلوات بفرستین
zaaaaaaaaaari مدیر استارتر عضویت: 1397/01/26 تعداد پست: 296 شاید لثه هات خونریزی میکنن مامانم اینجور بود رفت دکتر گفت لثه هات خونریزی میکنن بخاطر اینه و ... حتما میرم قد و قامت تو اِقامه را زیبا کرد،وصف رخ تو چکامه را زیبا کرد،بی عشق تو هویت من جعلی بود،نام تو شناسنامه را زیبا کرد.😍