2777
2789
عنوان

رفتار با جاری

403 بازدید | 15 پست

سلام دوستان

با جاری که پشت سرت صفحه میزاره کلی تهمت میزنه دروغ میگه جلو روت پیش مردم مشخص نمیکنه بروز نمیده

حتی بعضی وقتا سلام علیکم نمیکنه چطور باید رفتار کرد

اینم بگم من خودپسند نیستم ولی برای اینکه شرایط رو توضیح بدم میگم من ۱۵سال جووونترم و فوق العاده از اون زیباتر و قد بلند تر

سال ششم زندگیم بچه آوردم خوشحال بود به مردم میگفت بچه دار نمیشه 

الان دخترم شش ماهشه حتی بهم تبریک نگفته یه همچین ادمی هستش

شواهدی هم هست از شوهرم و خواهر شوهرام شنیدم انگار شوهرش زن دوم گرفته ۱۲ماه سال قهرن

اونو‌خدا زده ولش کن

یه لحظه صبر کن رفیق لا به لای شلوغی و کلافگی و سخت گرفتن هایزندگی خواستم یه چیزی بهت بگمیه نگاه به پشت سرت بندازمثل همه ی روزایی که گذشتاین روزا هم میگذره‌خواستم بگم حواست هست دیگه؟!ما یک بار زندگی میکنیمحالا ادامه بده :)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فقط باید براش دعا کرد بیخیال!!!خودش ماشالله هزارتا بدبختی داره

دلیل حال بدمافقط خودمان هستیم💔مقصر اصلی این روز ها ی دلگیر،شب های دلتنگی اعصاب داغون،بی اعتمادی هاباورکنید فقط خودمان مقصریم💔همه مایک روز یک ساعت،یک لحظه گول احساساتمان راخورده ایم و آدمی اشتباه را وارده زندگیمان کرده ایم!آدمی که اگر پای عشق و علاقه ای در میان نبود حتی لیاقت یک سلام و احوالپرسی ساده را با ما نداشت...چه برسد به این همه احساسات از من به شما نصیحت💔در هر کجای رابطه اتان که هستید، اگر آدمتان اشتباست،اگر هرشب پیش بینی دعوای فردایتان را میکنید اگر برای گناه نکرده اتان تاوان پس میدهید اگر حتی لحظه ای,خیال رفتنش به سرتان میزندحذفش کنید  
این که شما فک میکنی از اون زیبا تر و بلندتری و یه اپشنه خیلی خودخواهیه.‌با نظرم شما مشکل داری باهاش ...

نه عزیزم واقعا همینه قدش کوتاس پیش من براین که کم نیاره حتی. تو خونه هم صندل بلند پوشید پای پرانتزی که خورد زمین بعدم کلی لک و کک و مک داره با دماغ عمل و پروتز و بوتاکس و ژل موی یه دست سفید تصور کن چیه 

یه رفتار خیلی عادی چون کاملا معلومه داره حرص میخوره و حسودیش میشه به نظر من همین براش کافیه بزار بسو ...

واقعا. داره میسوزه؟ خودمم همین فکرو میکنم چون شوهرم یه وقت خانومم صدام میکنه میوه پوست میگیره برام .... با گوشه چش همش به ما نگاه میکنه

مگه میشه قطع رابطه کرد نمیشه که بخاطر برادر شوهرم

میشه سرسنگین بود 

هر وقت دعوت کرد با احترام و کاملا رسمی برو برگرد

تو دعوت نکنی اونم دعوت نمیکنه

خدای دیروز،خدای امروز و فرداهم هست ✌✌پس میگذره💪💪💪💪خدایا بهترینارو برای همه رقم بزن