2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 61 پست

واقعا ممنونم از نظرتون نشون دادین میتوانید بدون مسخره بازی واقعا راهنمایی و حلال مشکلات باشین

من به احترام اون 25 درصدی که معذب میشن و یا مخالف موزیک هستن سعی میکنم دیگه موزیک ندارم و اگر مسافر درخواست کرد میذارم 

ممنون از راهنمایی تون 🌸 

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند
تو دستورات کاریتون پلی کردن موزیک هم جزو گزینه هاست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

دستورات کاری که نداریم یا من بی توجهی کردم که نمیدونم

منتهی مسافر پیاده میشه ازش نظر سنجی میکنن در مورد مسایل مختلف که نمیدونم تو اون هست یا نه

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ناراحت نشیا ولی برام عجیبه اخه موزیک که گناه نیست تو تلوزیونم پخش میشه من یادمه بچه که بودیم میگفتن ...

گناه شاید نباشه ولی تاثیر خودش رو میزاره،در روح انسان...

دوباره قطار دلم افتاد روی ریل جنوب...بعضی از روزها انگار جزو عمر ما حساب نمی شوند...روزهایی که قبل از غروب آفتاب روبروی اروند نشسته ای...این موج ها با تو میخواهند حرف بزنند این صدا صدای موج آب نیست صدای کلنجار رفتن دریاست برای فاش کردن رازهایی که به چشمانش دیده...و تو میبینی که آسمان اروند هم سنگینی می کند...نماز را که خواندی باید بروی کاروان در حال حرکت است و ناگزیر باید بروی دلت را جا می گذاری کنار یادمان شهدای گمنام اروند و می گویی من این دل را به امانت کنارتان می گذارم و می روم...دلاوران دریا دل مراقب دلم باشید من به شهری برمیگردم که کمتر امانت داری چون شما را دارد به شهری که من می روم کمتر پیدا می شود کسی که به آب خروشان اروند خشمگین بزند و طناب را رو به ساحل رها کند  به امید آنکه مهدی فاطمه(عج) انتهای طناب را می گیرد...من به شهری بر میگردم که امام غایبش غریب است ادبیات شهر من با ساحل اروند متفاوت است...شــهدا گاهی نگاهی...    عضویت قبلیم ۹۷/۹/۲۵
دستورات کاری که نداریم یا من بی توجهی کردم که نمیدونم منتهی مسافر پیاده میشه ازش نظر سنجی میکنن در ...

به نظرم بهترین راه همینه.وقتی نشستن سوال کنید مطمئن میشید که در طول مسیر و بعد از اون مشکلی پیش نمیاد

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

به نظرم بهترین راه همینه.وقتی نشستن سوال کنید مطمئن میشید که در طول مسیر و بعد از اون مشکلی پیش نمیا ...

من خیلی اهل موزیک نیستم صرفا بخاطر خروج از یکنواختی گاهی میذارم 

اما دیگه سعی میکنم نذارم

تازه الان دیدم اقا هستید....چ خوبه ک پرسیدید...

ممنون گاهی دیدگاه ها متفاوت هستش و باید بهش احترام گذاشت 

گناه شاید نباشه ولی تاثیر خودش رو میزاره،در روح انسان...

گناه که نیست ولی برای من خیلی خوبه حالمو عوض میکنه

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙

من تاحالا راستش با تاکسی جایی نرفتم

خودم هیچ وقت نخواستم

همیشه کاری داشته باشم یا باهمسرم میرم یا پدرم

ولی موزیک خیلی خوبه 😍 قبل از ازدواجمون شوهرم موزیک رو با صدای ده یا یازده گوش میداد

بعد از ازدواجمون من گفتم عاشق موزیک با صدای بلندم حالا انقدرررر بلند میکنه که دیگه من به غلط کردن میوفتم

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

من تاحالا راستش با تاکسی جایی نرفتم خودم هیچ وقت نخواستم همیشه کاری داشته باشم یا باهمسرم میرم یا ...

بعضی وقتا توی رانندگی با صدای بلند گوش دادن دگر کیفی داره که نگو

بعضی وقتا توی رانندگی با صدای بلند گوش دادن دگر کیفی داره که نگو

دقیقا👌

شوهرم نظامیه، چندوقت پیش گشت گرفتمون بخاطر سرعت زیاد و موزیک بلند و ...😁😁😁😁😁

من با کسانی خندیده ام که وحشتناک ترین چیزها را درمورد من گفته اند و فکر میکنند من نمیدانم ...

دقیقا👌 شوهرم نظامیه، چندوقت پیش گشت گرفتمون بخاطر سرعت زیاد و موزیک بلند و ...😁😁😁😁😁

آدم میره تو فاز

موزیک ملایم باشه خوبه به شرطی راننده جو گیر نشه و خودشو نکوبه روی فرمون و آیینه و صندلی و....   ...

جدی پیش اومده که میگین؟