2777
2789
عنوان

نظرتون چیه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 547 بازدید | 61 پست

سعی کن موزیک نزار .اگه هم گذاشتی صداش کم کن که اذیت نشه مسافرتون 

بعدشم همش موزیک که نیس .اخلاق رفتار برخورد خیلی مهمه 

الان من داداشم اسنپع .میگه اصلن با هیچ مسافری حرف نمیزنم .میگه اکثر خودشون سر حرفو باز میکنن میگه منم که زیاد کش نمیدم .بیشتر بالاشهر  یا فرودگاه یا اطرف سفارت ها مسافر میزنه

کاش هیچ آرزویی آرزو نمونه 😔

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی اصلا هیچ اهنگی گوش نمیدین؟ 

اصلا عزیزم😊فقط نوحه و مداحی 😊

دوباره قطار دلم افتاد روی ریل جنوب...بعضی از روزها انگار جزو عمر ما حساب نمی شوند...روزهایی که قبل از غروب آفتاب روبروی اروند نشسته ای...این موج ها با تو میخواهند حرف بزنند این صدا صدای موج آب نیست صدای کلنجار رفتن دریاست برای فاش کردن رازهایی که به چشمانش دیده...و تو میبینی که آسمان اروند هم سنگینی می کند...نماز را که خواندی باید بروی کاروان در حال حرکت است و ناگزیر باید بروی دلت را جا می گذاری کنار یادمان شهدای گمنام اروند و می گویی من این دل را به امانت کنارتان می گذارم و می روم...دلاوران دریا دل مراقب دلم باشید من به شهری برمیگردم که کمتر امانت داری چون شما را دارد به شهری که من می روم کمتر پیدا می شود کسی که به آب خروشان اروند خشمگین بزند و طناب را رو به ساحل رها کند  به امید آنکه مهدی فاطمه(عج) انتهای طناب را می گیرد...من به شهری بر میگردم که امام غایبش غریب است ادبیات شهر من با ساحل اروند متفاوت است...شــهدا گاهی نگاهی...    عضویت قبلیم ۹۷/۹/۲۵
من واسم فرق نداره بستگی ب حال درونیم داره اگه ناراحت نباشم اره خیلیم دوس دارم همه مدلشو 🤩چون انرژی ...

خب راننده اسنپ هستم گاهی 

دوست دارم بدونم طرز فکر حدودی خانم ها رو در این باره

و رعایت کنم چون اکثرا چیزی نمیگن ولی همینطوری که خیلی ها گفتن موزیک نباشه بهتره و رعایت کنم

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند
اصلا عزیزم😊فقط نوحه و مداحی 😊

چقدر عجیبه برام یعنی حتی حس نمیکنید نیازه یه وقتایی؟ 

آدم عاشق میشه غمگین میشه خوشحال میشه چطور ممکنه موزیک خیلی خوبه که

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙
بعضی راننده ها هستن که ظاهر موجهی دارن و  موزیک میذارن و سرشون به کار خودشونه.با این دسته از را ...

درسته خب خداروشکر از این کارا ندوس

﷽ 🌸🌸 🌸 آقا     هستم🌸 🌸 🌸    صبورانه در انتظارزمان بمان ! هر چیز در زمان خودش ر خ میدهد..باغبان حتی اگر  باغش را غرق آب كند ،درختانخارج از فصل خود میوه نمیدهند
راننده باید از مسافرش سوال کنه که موزیک اذیتشون نمیکنه؟؟؟

باید سوال کنه؟

چقدر عجیبه برام یعنی حتی حس نمیکنید نیازه یه وقتایی؟  آدم عاشق میشه غمگین میشه خوشحال میشه چطو ...

ن اصلاااا احساس نیاز نمیکنم من حتی وقت هایی ک عاشق ام خوشحالم و غمگینم مدح امام حسین ع رو گوش میکنم و سرحال میشم خب هر کسی ی جوریه من فقط با مدح اهل بیت ع زیر و رو میشم😊

دوباره قطار دلم افتاد روی ریل جنوب...بعضی از روزها انگار جزو عمر ما حساب نمی شوند...روزهایی که قبل از غروب آفتاب روبروی اروند نشسته ای...این موج ها با تو میخواهند حرف بزنند این صدا صدای موج آب نیست صدای کلنجار رفتن دریاست برای فاش کردن رازهایی که به چشمانش دیده...و تو میبینی که آسمان اروند هم سنگینی می کند...نماز را که خواندی باید بروی کاروان در حال حرکت است و ناگزیر باید بروی دلت را جا می گذاری کنار یادمان شهدای گمنام اروند و می گویی من این دل را به امانت کنارتان می گذارم و می روم...دلاوران دریا دل مراقب دلم باشید من به شهری برمیگردم که کمتر امانت داری چون شما را دارد به شهری که من می روم کمتر پیدا می شود کسی که به آب خروشان اروند خشمگین بزند و طناب را رو به ساحل رها کند  به امید آنکه مهدی فاطمه(عج) انتهای طناب را می گیرد...من به شهری بر میگردم که امام غایبش غریب است ادبیات شهر من با ساحل اروند متفاوت است...شــهدا گاهی نگاهی...    عضویت قبلیم ۹۷/۹/۲۵
واضح نبود کامنتم؟😁

از نظر دستور کاری نه چیز بایدی نیست 

ولی از لحاظ اخلاقی چرا

ن اصلاااا احساس نیاز نمیکنم من حتی وقت هایی ک عاشق ام خوشحالم و غمگینم مدح امام حسین ع رو گوش میکنم ...

ناراحت نشیا ولی برام عجیبه

اخه موزیک که گناه نیست تو تلوزیونم پخش میشه من یادمه بچه که بودیم میگفتن ادم گناه میبره یا مثلا روزه راباطل میکنه بزرگتر که شدم فک کردم وبه این نتیجه رسیدم که چقدر حرفشون خنده دار بوده 

نمیدونم والا

جالب بود

کسی چه می داندشاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد،یا پیانو می زندو آواز می خواندوجلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد.کسی چه می داند،شاید تنها شرط معشوقه ی هیتلربه خاک وخون کشیدن دنیا بود                                                   کسی سر از کار زن ها در نمی آورد،با سکوتشان شعر می خوانند،با لبهایشان قطعنامه صادر می کنندباموهایشان جنگ می طلبند , باچشم هایشان صلح! کسی چه می داندشاید آخرین بازمانده ی دنیا زنی باشدکه با شیطان تانگو می رقصد ...💙💙